Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teď jsme bývalí partneři

Od: lubo* odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer prosím vás o radu měli jsme s přítelkyní vztah 11let a teď jsme bývalí partneři 4roky a bydlíme spolu v jedné domácnosti s naším synem nevím jak to myslí zeptala se mě jestli bych s ex nespal v jedné posteli pak mi povídá že musíme spolu koupit synovi oblečení a tak dále pak když to řeknu že musíme a na to mi odpověděla že mi zadní nejsme že jsme kamarádi a že mě bere jako otce našeho dítěte nic jiného tak nevím co vlastně pomě chce prosím o radu děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak si sní lehni do jedný postele a velice rychle zjistíš o co jí de
No a pak už bude jen na tobě jak stou informací naložíš *palec*
lubo*
hodnocení

Právě mi řekla že aby mi rostahla že nechce
Tak to se aspon v klidu vyspíš *smich*

figurek*
hodnocení

1x

chtělo by to provést zkoušku lásky. Lehnout si k ní, otočit se k ní zadkem a pořádně prdnout. Hned poznáte, zda vás ta žena miluje či ne.

Já si ale myslím, že žádnou zkoušku lásky provádět nemusíte. Ze strany vaši ex jde o lehčí manipulaci a chce z vás vyrazit peníze.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Já vidím 2 možnosti. Buď to chce s vámi dát zase dohromady - ale chce být přemlouvaná, nebo momentálně nemá nikoho do postele, tak by si od vás nechala "srovnat hormony" a pak zas nic. ;) Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]