Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem tlustá?

Od: nivea odpovědí: 7 změna:

Ahoj , jmenuji se Maruška a chodím do 5. třídy , mám 11 let, vážím 29 kg a měřím kolem 150 . kluci ze třídy mi říkají že vypadám jako velryba :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Kluci jsou holt puberťáci a mají hloupé řeči. Nic si z toho nedělej a vůbec to neřeš. :) Nemají pravdu.

hodnocení

2x

Velryba ale není tlustá, je jen velká a to se svými 150 cm nejseš.

liska5
hodnocení

2x

Kluci si z Tebe dělaj srandu. Dobírají si Tě a mají radost, že jim na to skočíš a rozčiluješ se.

mate59
hodnocení

0x

Kluci jsou burani.Si nevšímej.A nejsi.

joudic*
hodnocení

0x
to jste snad prvni clovek, ktery se tady pta a tlusty fakt neni. Nedavno tady byla nejaka 13leta s 92 kg a ptala se na stejnou otazku, ze si tlusta nepripada, ale ze se ji posmivaji,.. tolik kil nemam ani ja, bezmala 2m chlap.

figurek*
hodnocení

0x

Nejsi tlustá. Při výšce 150 cm je 29 kg nic moc. Jen jsi na tyhle poznámky citlivá, kluci to poznali a teď do tebe píchají.

Klidně jim ukaž obrázek nějaké velryby. Ve vodě plave velryba, vedle ní jede člun, za člunem se tvoří brázda, ale za velrybou ne. Velryby jsou mimořádně pěkná zvířata a mají přesně tvarované tělo, právě takové, jaké potřebují. Tlustá není ani jedna.

Jsem tlustá?

hodnocení

0x

Já bych spíše řekla že jsi štíhlá až hubená a ti kluci jsou pitomci,tak si z toho nic nedělej.Náš 7 letý vnuk má 26 kg.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]