Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci se zeptat, co byste si vybraly?
Děkuju za odpovědi
Tak záleží, co Vás bude více bavit, k čemu potíhnete, kolik je Vám let, jaké máte potíže, někdo možná bude koukat na finanční stránku, tance budou asi dražší, ten oděv a doplňky.
Já jsem starší a více bych tíhla k józe, je mi bližší, mohu ji praktikovat i doma, od jógy se může člověk dostat k meditaci a k jiným formám cvičení a životnímu stylu /třeba tai chi, šchi kung, mystice, duchovnímu životu apod./.
Břišní tanec je prý dobrý pro ženy se zdravotními problémy, protože uvolňuje páteř, pánev /otěhotnění/, mnohdy mizí bolesti páteře. Žena se stává žádoucí třeba i pro svého partnera, který se rád podívá.
Každé cvičení má své plusy. Vybírat podle nátury, toť má rada: Jóga je pomalejší, uvážlivější, "fylosofičtější", ale také jak která. Taková power jóga je silové cvičení, posilování dost pracné, ale má výsledek: Svaly místo tuku či hadrů.
Břišní tanec je zábavnější, udržuje páteř a asi mnohé další v chodu. Může být rychlý, ten pokročilý cvičí zároveň s rukama, krkem, očima...Dá se vylepšit šátkem s cinkrlátky přes boky - a padne ženám v produktivním věku. Správná břišní tanečnice není štíhlá, ale "oplácaná"...
Osobně kopu za basket.
Záleží, co si od toho slibujete. Joga neznamená, že provedete pár asán každý den, je to i určitý životní styl. Dá se říci, že joga je téměř pro každého, něco si přečtěte o tom i o tom. Také by nebylo marné si oboje tak nějak vyzkoušet, dojít si na pár hodin a zkusit oboje. Já bych si vybrala jogu. Možná budete rok dělat břiší tanec, pak to necháte být a začnete s jogou.Člověk má zkusit všechno. Naše vnoučata vyzkoušela všechny možné sporty a pak si teprve vybrali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.