Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Scelení látky saka

Od: martini* odpovědí: 5 změna:

Manžel si skobovitě natrhl rukáv na rameni u saka, jedná se o velmi jemný materiál, oblek od Blažka. Slyšela jsem, že existují scelovny, kde dokáží látku scelit, máte s tím nějaké zkušenosti a víte o nějaké scelovně v Praze nebo okolí? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

2x

Níže posílám odkaz, ale osobní zkušenost bohužel nemám . Budu ráda, když sem pak dáte vědět, jak to celé dopadlo. Držím palce.

www.krejcovstvi.i/...

katerina77*

Presne v tomto krejcovstvi jsem si pred par lety nechavala scelovat propaleny kabat a vysledek byl uzasny, ani jsem nemohla najit misto, kde byla puvodne dira. Takze pokud tam pracuji stale stejni lide, muzu jen doporucit.

cybermagefroll*
hodnocení

2x

hodnocení

2x

Jestli máte schovaný kousek na latu, který k šatům bývá přiložený, při odesílání ho viditelně přiložte. O to to bude snadnější ;) Ne vím, kde to dělají, ale vím, jak se to dělá, jen ten poslední krok ne.*hi* Ale není to tak snadné. Je to taková hračička.

martini*
hodnocení

Děkuji všem, sako je scelené, není to skoro vidět, stálo to 900,- a protože jsme neměli zbytek látky, museli to vzít z vnitřku saka, ale povedlo se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]