Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem kontaktní gril, větší. Znáte nějaké dobré recepty pro tento přístroj? Kromě grilování klobás a krkovičky se prý dá prý rozpékat pečivo, plněné housky atd.
Dík za každý dobrý recept Pavel
1. Kup si normální wrapy nebo tortilly. Potři česnekovou majonézou, přihoď ledovej salátek, kousky opečenýho kuřecího masa. Zabal, zapeč.
2. Kup si normální bagetu. Dovnitř máslo (nejlépe bylinkový), šunku, ementál. Nebo camembert a brusinky. Nebo nivu a opečenou cibulku. Zapeč.
Těch receptů je asi tak milión...
Také tam grilujeme plátky uzené krkovičky, file, karbanátky. Karbanátky můžete zabalit do plátku anglické a na konci na ně kousek plátkového sýra jen přimáčknout, jen aby se roztekl.
Já jsem takový gril koupila klukům, vnukům, pod stromek. Pochvaluje si celá rodina, tak jsem se dala zlákat a koupila si ho také. Prozatím v něm dělám jen pečivo, ať už jen tak, nasucho nebo s něčím uvnitř. Do rozřízlého rohlíku nebo mezi dva plátky sendvičového chleba něco, co mám v ledničce. Sýr, šunku, salám, rajče. Jen už vím, že se mám máslu vyhýbat. Ještě nemám ani odvahu, ani potřebu ugrilovat maso. Začnu asi kuřecím stejkem. Nadávám si, že se bojím, když vím, že se nic nestane. Když to nebude jedlé, dám pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.