Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízvičky,,po černých tečkách

Od: nelaamican* odpovědí: 6 změna:

Nevíte prosím někdo jak se zbavit drobných jízviček nebo "dírkách,, po černých tečkách?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Ty malé se časem zatáhnou samy, s těmi většími je nejlepší navštívit nějaký (delší dobu zaběhnutý - jsou dobře vybaveni) kosmetický salon. Ida

michaelka
hodnocení

0x
Nejlepší by bylo zajít na kosmetiku... Jinak nevím o nějakém zaručenému tipu.také mě napadá zkusit masku z "černého uhlí".

axi11
hodnocení

0x

Pokud jde o černé tečky, tak důležitá je určitě samotná každodenní péče o pleť. Určitě vyřaďte používání micelární vody, které ale nevyhazujte. Použít je můžete na čištění štětců nebo kožených bot třeba. ;)

Každý den, ráno a večer, používejte buď čístící krém nebo gel (podle typu pleti), ideálně s obsahem tonika. Aby se póry zatáhly, musíte používat kvalitní krém. Ráno krém na den, s ochranným faktorem (po celý rok) a večer noční krém, který podporuje proces regenerace probíhající v bazální vrstvě. Díky této péči, kterou můžete doplnit o séra a chemické (šetrnější) či mechanické peelingy (nedoporučuji na suchou a citlivou pleť), se černé tečky tvoří menší, stahují se póry a pleť se zbytečně nemastí.

Pokud bych mohla ještě nějak poradit s problémem černých teček nebo s nějakým dalším, neváhejte mi napsat. :)

odkaz na webové stránky

nelaamican*
hodnocení

Moc děkuji za radu,já tyto postupy pečlivě dodržuji protože mám docela problematickou aknozní plet a už vím co mi na ni zabírá,jediné co mě tedy trápí jsou ty drobné jízvičky které zůstávají po odstranění černé tečky..

Taky jestli nevadí bych se ráda zeptala,zda nevíte jak dosáhnout rovných vlasů já je mám totiž hrozně kudrnaté a nechce se mi je neustále ničit žehličkou..

axi11

To je super, že dodržujete postupy v péči o pleť, chválím. *palec* Na jizvičky ještě pomáhá maska s aktivním černým uhlím a s výtažky ze zimolezu (2krát týdně na smíšenou až suchou pleť), které pomáhají hojit a sjednotit pleť. A urychlovač intenzivní peeling (s obsahem Alumina), který používají i dermatologové a po té sérum, které krásně zklidní a vyhladí pleť. Sérum používat pod krém každý den, ráno i večer. Toto duo používám často u problematické pleti a u nevěst, které potřebují rychle před svatbou dát pleť dokupy. ;)

Pokud jde o vlásky, tak doporučuju zajít a zeptat se své kadeřnice. Kudrnaté vlásky jsou krásné a nevím, proč byste je chtěla permanentě rovné. To by byla velká škoda. Jak by to vypadalo, kdybychom všechny měly rovné vlásky? *alene* Vlnky jsou sexy, zároveň rebelské a divoké. Určitě potřebujete kvalitní kondicionér a masku na vlasy. Já si ráda zajdu i na kůru ke své kadeřnici.

nelaamican*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]