Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vztah na dálku

Od: matik odpovědí: 15 změna:

Zdravíčko všichni fanoušci poradny, chtěl bych se Vás zeptat ohledně vztahu na dálku. S přítelkyní jsem se seznámil v jedné hře a strávili jsme spolu hodiny voláním, vyměnili jsme si spoustu fotek a i pár těch odvážnějších (asi víte jak to myslím)... Je nám spolu hrozně dobře jenom se bojím o ten vztah protože jsme se ještě neviděli naživo a bydlíme od sebe více jak dvě hodiny vlakem... Co mám udělat aby mě nenechala? v životě jsem neměl vážnější vztah a už vůbec ne na dálku, jenomže mně na týhle holce fakt moc záleží a nevím co bych bez ní dělal... no a vidět se jen tak nemůžeme protože když má čas jeden tak ten druhý zase čas nemá. Takže potřebuju vědět jak na to a jak si ten vztah vůbec udržet :(

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

4x

To jsou vzdušné zámky.

Pokud by byla vůle, tak se to vždycky dá zařídit, abyste se sešli naživo. Stačí na půlce cesty.

Každý hodinu.

Možná naživo si nesednete a nebudete si mít o čem vyprávět.

A budete vystřízlivěni.

Takhle mi to připadá, že spíš slečna nechce.

Jinak to nebude mít dlouhého trvání.

Neplatíte jí něco, neposíláte peníze? Nedávno se mi svěřil kamarád, že ho už tahle virtuální známost stála 5 000 a pořád se ještě od listopadu neviděli, pořád nějaké výmluvy, ale erotická povídáníčka o posteli plno.

5 000? Tak to je docela v pohodě. Soused mé přítelkyně takhle nakonec přišel o byt za 4 000 000.

ladycat*

Taky mi to připadá, že slečna nechce. Je to celé nějaké divné. Buď se setkejte s touto holčinou nebo si najděte někoho z okolí. Pozor na posílání erotických fotek - dají se snadno zneužít.

hodnocení

2x
Dvě hodiny vlakem? Co to je? Takový vztah udržuju už přes tři roky a letos se budeme brát *smich*
Ale pokud si na sebe nedokážete udělat ani o víkendech čas, tak to asi moc fungovat nebude ;)

ldan
hodnocení

2x

Nemáte čas na osobní setkání, tak to vám zbývá zase jenom to dopisování a posílání fotek. Jestli chcete vztah, tak ten musí teprve vzniknout naživo a oba dva musíte chtít.

hodnocení

1x

Zatím je to vztah pouze virtuální. Pokud si ho chcete udržet co nejdéle, pak se nikdy nesetkejte. Pak byste oba možná přišli o iluze, které o sobě nyní vzájemně máte. Možná, že kdybyste se znali v reálném životě, zklamalo by vás to oba dva. Takto to pro vás má jisté kouzlo. Myslím, že to oba dobře víte, proto jste se doposud nesetkali. Moc nevěřím, že by vám to v reálném životě klapalo. Myslím si, že jste to vzali za špatný konec. Nejdříve jste se měli setkat, poznat a pak si posílat ty lechtivé fotografie atd. Nyní máte asi oba dva určité zábrany a proto k setkání ještě nedošlo ( i když to schováváte za výmluvu na nedostatek času ). Ale názory na toto mohou být samozřejmě různé.

hodnocení

1x

Kdoví, jak ta slečna ve skutečnosti vypadá. S fotkami se dá udělat leccos. A když ona nemá zájem na živém setkání, proč se za ní někdy nevypravíte Vy? Možná budete zklamaný, že slečna je někdo jiný, než čí fotky hýčkáte.

Nebo si třeba nesednete. Ale pokud se sejdete a bude všechno v pohodě, zahodíte zbytečné starosti. Přece s ní nechcete celý život jen komunikovat přes počítač? Nechcete spolu v budoucnu žít, nechcete počít děti? To by při sebelepší snahu přes monitor nešlo. A jak vám spolu může být dobře *ee*, když jste se ještě naživo neviděli? To mi vysvětlete.

Pokud se ona nechce sejít, zřejmě něco tají. Zajeďte za ní Vy a hned budete vědět na čem jste.

A 2 hodiny ve vlaku je moc? My jezdíváme každé léto schválně vlakem ze Světlé nad Sázavou do Čerčan, jen tak za kocháním se přírodou kolem Sázavy, trvá to 3 hopdiny a já pokaždé v cíli zklamaně brblám: To už je konec? škoda...

Tak jeďte a pak nám napište, jak dopadlo setkání naživo. Jaga.

ladycat*

Tipuju, že je jim pod 18, takže nemyslím, že by rovnou plánovali budoucnost.

joudic*
hodnocení

0x
S mou snoubenkou jsme od sebe 20h letadlem nebo momentalne jen 6h, kdyz se najde primy let do 8000, a ikdyz to neni zadna slava vidame se vzhledem k okolnostem docela casto. Vase 2h me jako zas takova prekazka neprijdou.

klera*
hodnocení

0x
Já mám rok a půl vztah se klukem, co ode mě žije 2 hodiny letadlem...a celkem to bude minimálně 6 hodin. On za mnou moc cestovat nemůže, tak jsem to z 90% já. Je to všechno o tom, jak se dokážete "zavázat". Resp. jak moc jste ochoten se angažovat. Je pravda, že my máme tu výhodu, že můžeme zůstat spolu (většinou sami) na jednom bytě třeba 4 dny a není problém. Troufám si tipnout, že vy bydlíte ještě u rodičů...to bude asi největší nevýhoda. Ale jestli to za to stojí, tak to překonáte.

hodnocení

0x

No a když chlap nechce, tak i půl hodina je pro něj daleko, nemá čas nebo mu není dobře apod.

doplněno 30.01.20 19:14:

Já už mám žaludeční vředy ze strachu, co si ten můj vymyslí, abysme se nemuseli sejít.

doplněno 30.01.20 20:12:

Co máš udělat? Sejít se s ní. A uvidíš, jaký to bude naživo.

m123*
hodnocení

0x

Myslím si, že vás slečna asi vidět nechce, popř. má nějaký problém a nechce, abyste viděl vy ji. 2 hodiny vlakem jsou nic. Já vzdala vztah 3 hodiny letadlem, to jsem časově nedávala. U vás předpokládám / podle hraní her / , že ještě chodíte do školy a tam si myslím, že by neměl být problém.

jezevec*
hodnocení

0x
DVĚ HODINY CESTY? Tvl já myslel že je slečna z Japonska... Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce hledá důvod! Ale jestli tě od ní dělí 100 kilometrů, tak bych očekával, že do měsíce bude šašek v manéži... :)
Ten pes bude zakopanej jinde. Spíš bych tipnul, že slečna ti poslala fotky nějaký úplně jiný slečny a ty slintáš nad někým z druhýho konce zeměkoule...
priklad1*

A nebo to je chlap

jezevec*
On s ní údajně mluvil...
Takže pokud to není úchylnej deviantní masovej vrah po soudem nařízený kastraci, je to dost nepravděpodobný...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]