Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hanba alebo nie?

Od: on* odpovědí: 18 změna:
Dobry den, rad by som sa spytal na Vas nazor. Asi pred dvomi tyzdnami som si vyskusal damske leskle silonky:( Bol to prijemny pocit a rozhodol som sa, ze v nich skusim aj spat. Od tej doby som uz viac krat spal len v tricku a tenuckych, lesklych, telovych silonkach:( Zapacilo sa mi spavat prave v tychto telovych pancuskach a preto by som sa chcel spytat, ci je to velmi hlupe alebo nepripustne, alebo aky mate na to nazor Vy :(
Dakujem za reakcie bez urazok...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Je to dost podivné. Ale pokud nespíte někde na ubytovně společně s dalšími pěti chlapíky, může být každému jedno, v čem spíte. Ale určité vybočení z normálních mezí to je.

Co se týká pohodlí - jsem žena a klidně bych mohla v pančuškách spát. Nedělala bych to. Není to příjemné, tělo nemá volnost, občas to i někde zaškrtí. Za mě tedy ne. Punčochy jsou určeny na denní nošení.

Když jste se toho nezbavil celé 2 roky a stále to přetrvává, nemyslete na to. Horší by bylo, kdybyste se oženil, nebo třeba jen začal bydlet s nějakou dívkou. Nevím, jak by se jí to líbilo. Punčocháče přilepené na nahém mužském těle mě naprosto nevzrušují. Jaga.

pavelll
hodnocení

2x

Slova velmi hloupé a nebo nepřístupné jsou špatně zvoleny - není to ani hloupé ani nepřípustné, nicméně je to přinejmenším podivné a je to informace, kterou si nechte jako své výhradní tajemství.

Já osobně bych pátral spíše po tom, co ve mne vzbudilo tu "touhu" si vyzkoušet dámské lesklé silonky. Tam vidím něco vychylujícího se od normálu. Mne osobně nic takového nenapadlo a i když "díky" Vám mne to už napadá, tak mne to absolutně neláká a nechápu důvod takového počínání.

liska5

Však napsal neprípustné!

Ať si spí, v čem chce, když mu to vyhovuje. Však už jsme mu to jednou schválili.

pavelll

Zdravím Liško,

prosím o vysvětlení Vašeho komentáře - první věty - nerozumím.

Se zbytkem souhlasím, ať si spí třeba ve vaku ze zaječích kloak.

liska5

Pavelll, máte v 6. slově nepřípustné překlep na nepřístupné. ;)

hop®
hodnocení

2x
V podstatě každý člověk má nějakou větší či menší odchylku v chování od obecného průměru. A pokud taková "úchylka" neomezuje okolí či veřejnost, je do toho každému ho*no. Když v těch silonkách nechodíš na ulici, tak si je doma klidně užívej. Možná najdeš i partnerku nebo partnera, s kterým si budete v tomhle vyhovovat.

hodnocení

2x

Je to jen Vaše věc.

poradte.cz/...

Přesně na tuto otázku jsem si vzpomněla.

dusger*
hodnocení

2x

Trošku odlehčení. ; ; Na pánských šatnách: "Od kdy nosíš dámské kalhotky?" "Od té doby, co je manželka našla v mém autě."

hodnocení

1x

mrknete po netu co je fetiš, někdo má rád zase latex, kuži...pro klasické vnímání společnosti je to něco uchylného, nepřístupného atd, ale pokud trochu pobrouzdáte po netu, zjistíte že se pořádají různé akce a tech "nenormálních" je poměrně hodně, jen se o tom prostě nemluví. jinak co se těchto "úchylek" týče všeobecně, věřte tomu že to dělá mraky lidí jen o tom nemluví, většinou ti do kterých by to nikdo nikdy neřekl...včetně třeba mě...

hodnocení

1x

Za ty dva roky jste se ještě nerozhodl sám? Když Vám pančušky vyhovují, tak v nich spěte. Do toho nikomu nic není a pokud vím, tak to také není nepřípustné. Nepřípustné by bylo, kdybyste si v nich vyrazil mezi lidi na nákupy a nevzal si žádné kalhoty, ani sukni. To byste podle mne daleko nedošel...;)

hodnocení

1x

Jeden čas jsem je používal-ve VN jako okluzivní obvaz. Na lupenku namatlal mast -náhradní tar,černa mast-zabalil do igelitu a misto ovázání obazy jsem na toto oblékl silonové punčocháče .na to pak ještě nem. pyžamo.Nikdo tam v tu dobu neměl problém -prvně v rocve 1984. naopak personál a kolegové lupenkáři to chválili.

hodnocení

1x

Pravděpodobně jde o určitou úchylku v sexu, kdy muže vzrušuje oblékání si ženského oblečení a proto to vyhledává. Pokud s tím nikoho neobtěžujete a jste s tím ve skrytu soukromí, asi bych to neřešila, navíc asi se toho ani nejde zbavit. Horší bude, že takovým lidem nestačí běžný sex s partnerkou, vyžadují stejné praktiky i při sexu a to málokterá žena akceptuje.

rorschach*
hodnocení

1x

V době kdy začíná být normou x různých druhů pohlaví a standartem operace z muže na ženu a ještě z ženy na muže (v jednom těle) jsou takovéto otázky fuk

amy®
hodnocení

0x

Viděl jste film Dánská dívka? Velmi doporučuji, také to začínalo zkoušením punčošek... Pokud jde jen o ty punčochy a jiné změny vás nelákají, tak bych to neřešila ;).

hodnocení

0x
Jen tak pro srovnání, Marilyn Monroe spala jen v podprsence. Ve dne je nenosila

sled
hodnocení

0x

Tak je to neobvykle zvláštní, dost divné, ale vám to asi dělá dobře. Být vámi, tak to ale naživo nikde před nikým neříkám. Ale jestli jste gay, tam tam je to normální.

hodnocení

0x

Hele a rajcuje Tě víc si ty punčocháče oblíkat a nebo o tom psát?

poradte.cz/...

zoly, milka, vilda, mikyky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]