Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombinace dvou šamponů

Od: den odpovědí: 4 změna:
Hezký den, můžu během mytí vlasů použít dva šampony a pak kondicionér? Není to moc velká zátěž na ty vlasy? Jedná se konkrétně o šampon Syoss na objem, pak šampon Pantene pro v a nakonec kondicionér Pantene pro v, ze stejné řady jako šampon. Mám dlouhé a jemne vlasy.
Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hana1
hodnocení

3x

Zrovna tyto šampony jsou pro vlasy svým složím už tak velkým zatížením, že je úplně jedno, jestli je kombinujete nebo ne.

hodnocení

2x

Proč by ne? Já to takhle kombinuji, když mi dojde starý a načínám nový.

hodnocení

2x

Nejsem si jistá, jestli při Vašem postupu nevymyjete druhým šampónem objemové složky, které chcete ve vlasech mít ze Syossu. Co tak oba šampóny smíchat v dlani, z každého kapku? Pak si klidně stejnou směsí umýt vlasy podruhé.

den
hodnocení

Super rada, určitě vyzkouším, děkuji. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]