Nejste přihlášen/a.
Na malých kolačcich z tvarohem nebo makem se mi po upečeni zvedá drobenka, vypadá jak nafouklá nevim čim to je.Jak docilít toho aby drobenka byla pěkně po upečení položená na koláčku a nezvedla se.Je to sice jen vzhledový problém ale možná mi někdo z vás poradi kde dělám chybu.děkují
Může to být i máslem - buď tím, že ho dáváte víc a drobenka je "řídká", nebo vyšším obsahem vody/syrovátky, kdy ji unikající pára při pečení zvedá.
Děkují moc všem za rady...koláče peču na 170-180st,tak první pokus bude že snížim teplotu a budu dávat méně másla do drobenky.Dávam 120g pol.mouky,120g cukr písek,100g másla
Vyzkoušejte, až budou koláče na plechu, ještě je dejte do tepla, klidně půl hoďky a až pak do, velice mírně rozehřáté trouby. A teplotu zvyšte. Já si myslím, že překotně nabývaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.