Ahoj, přijdu si jako 15 letá holka, ale daleko k tomu nemam a chtěla jsem se zeptat... Když jsou holky vzrušené, tak jsou vlhké/mokré... Ale když se vzruší kluk, tak z něj nic nejde, až když ejakuluje? Někde jsem četla o nějaké kapičce čehosi při vzrušení a ješte kapka štěstí či cosi?! Jde mi o to, jestli v těchto tekutinách jsou obsažené spermie, protože se bojim otěhotnění jako čert kříže a jen to, že by se dotkl sebe, a pak do mě, že by to hrozilo, nebo když by při nasazováni prezervativu se to dostalo na něj, prostě milion nápadů... Největší klid jsem měla, když jsem s nikym nespala. ♀ Děkuji všem co se mi nevysmějou a napíšou nirmálně
Ano, při erekci se z penisu vylučuje malé množství tekutiny, které má napomáhat zvlhčení pochvy. Říká se jí kapky lásky, kapky touhy nebo odborně preejakulát, a ano, může obsahovat spermie a způsobit otěhotnění. Dočteš se o tom všude.
Ale kdepak napomáhat zvlhčení pochvy. Pochva se zvlhčí sama, ta trocha od chlapa je jak plivnutí do oceánu. Tato tekutina má neutralizovat kyselé prostředí v močové trubici (moč je lehce kyselá, jinak máme kameny), protože spermie v kyselém prostředí nepřežijí, tak aby nepochcípaly cestou.
Zcela správnou odpověď od kolegy již máte, jen dodám že není od věci se na "kapku touhy" soustředit a při nasazování kondomu si na ni dát pozor. Například tím že "nasazující" má čisté a suché ruce. Též nedoporučuji použít kondom u kterého došlo k pokusu o nasazení opačným směrem (tak že by se neodvíjel a následně se ho pokoušet nasadit správně)...je lepší takový zahodit a použít nový.
ze me tece hodne, kdyz jsem vzruseny a praxi vyzkouseno, ze zrovna v mem pripade spermie neobsahuje, protoze jsem nikdy neresil kondom a deti nemam. V 15 samozrejme nechcete byt tehotna, tak by si ho mel utrit nez se bude nasazovat kondom apod viz radce nade mnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.