Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dlouhá léta jsme tento koncentrát kupovali v Kaufu, měli tam 2 příchutě a nebylo to tak hrozné, jako něco podobného z Tesca. Ovšem už to přestali vyrábět, tak mám prosím dotaz, jestli se dá něco podobného někde sehnat. Děkuji za odpovědi.
Šťávu bez cukru si kupuji v normálních menších obchodech, u nás v okolí mají pěkný výběr. Kupuji ode dvou výrobců, chutná mi obojí. Kus stojí kolem 15 korun, obsah plastové lahvičky je 0,7 l.
V současné době mám malinu a pomeranč od zn. Hello /výrobce Linea Nivnice/ a citron a jahodu od značky Limaco /výrobce Limaco Rakvice/.
Koupí se ještě lesní směs. Mám jich proto víc, že příchutě ráda střídám. Uvidíte, že seženete podle své chuti a budete spokojená. Ze zkušenosti vím, že toto zboží opravdu koupím spíš v menších krámcích, než v obchoďáku. Třeba v Globusu či Kauflandu neměli žádnou. . Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.