Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklady se sekáčovými kousky?

Od: adri* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, už delší dobu mě zajímá, kde second handy berou oblečení. Potřebovala bych poradit kde najít nějaký velký sklad s koši plnými oblečení jako to vidíte na obrázku ale aby to nebylo pro malé děti.
Hledám někde nějaký pěkný vintage oblečení tak mě napadlo jestli stim tady někdo z vas nema zkušenost:))
Předem děkuji za odpověď a váš čas

Sklady se sekáčovými kousky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

V jednom sekáči, tuším v Rokycanech, mi paní prodavačka slíbila, že mi příště přiveze, co potřebuji. Když jsem jí řekla, že tudy jen projíždím, tak mi dala do ruky vizitku s těmito údaji: www.second-hand.cz. Největší fashione-shop v České republice. Outlet a second hand. - Pochopila jsem, že ona nakupuje zboží přes internet a že se tam mám také kouknout. Bude to rok a nezkusila jsem.

adri*
hodnocení

Děkuji vám moc určitě se mrknu :))
Mějte se krásně, hezký den

hahanaj*
hodnocení

2x

Na tento styl prodeje znám Zlatníky -hrabárna...tam mají vše za pár korun rozdělné v koších dle druhů... Ve větších městech bývají hrabárny u nás taky je. Nevím odkud jste?

adri*
hodnocení

Z Litomyšle
Tady taky máme pár sekáčů ale ráda bych zkusila jít jinam a právě do nějakých velkých kde toho je opravdu hodně a né za moc peněz
Děkuji moc
Přeji hezký den :))

hop®
hodnocení

2x

Největší taková hrabárna co znám je tady, menší tady.
Nějaká diskuse a seznam je tady...

adri*
hodnocení

Páni to vypadá hodně dobře! *palec2* děkuji vám moc, určitě vyzkouším
přeji hezký den
lipanek

Na té Skalce jsem byla v létě, a bylo to tam velice néapetlich. A bez možnosti vyzkoušení, tedy není tam kabinka. Zrcadlo tam bylo. Takže jedině odhadem a nedávat na sebe, doma dvakrát vyprat. Tak 4. cenová skupina.

Na Ruzyni jsem byla minulý rok. Kdo ještě neměl možnost, ať se jede podívat na věznici, dobrý zážitek, filalová brána, taková pozitivní, vysoké zdi, ostnaté dráty, trošku zmar, když pod okny se postaví nějaké milenky, či ženy a snaží se na dálku dorozumět.

Jinak za mě holky jprodavačky jako ostříž, dost kontrola, člověk se necítil komfortně, ale jako možný pachatel. Zřejmě mají svoje zkušenosti. Zbožího mají opravdu hodně. Vybrala jsem si tam pěkné rifle.

rafm
hodnocení

0x

joudic*
hodnocení

0x
jezdivalo se pro pytle do itosky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]