Nejste přihlášen/a.
zdravim,
Najde se tu nekdo kdo u Vevio prosel uspesne reklamacnim rizenim?
diky za info...zacinam mit obavy, reklamacni rizeni jsem zahajila vic nez pred mesicem, obdrzela jsem pulku objednavky, a to ve velmi ubohe kvalite. Je jasne, ze se jedna o velmi nepovedeny padelek. Rada bych vse vratila, ale na me emaily nikdo neodpovida, nikde zadne tel. cislo jen formular na vsechno. Komunikace via formular mi moc nevyhovuje ![]()
Když to napíšu ve smyslu černého humoru, tak to tipuju tak, že možná uspěl někdo, kdo si s nima šel promluvit se samopalem v ruce
, tedy pokud na té udané adrese někoho z nich našel a ne jenom poštovní schránku.
Dle toho, co jsem o veviu četl, tak ti zaměstnanci jsou bezskrupulózní podrazáci, kteří jen slibují.
Vkládala jsem dotaz,ale vúbec se mi sem neuložil,tak zkouším podruhé.Také jsem si objednala zboží a zaplatila předem,zboží nepřišlo,reklamaci přijali,ale už je to měsíc a odezva žádná,může někdo poradit kam se popřípadě obratit s hromadnou žalobou na tuto firmu.
No, já zaplatil za 9.12.2019 za náramek... 237 Kč a dodnes nikde. Jen odepsal, ze se nejspíš po cestě ztratil. Na žádosti o vracení peněz žádná odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.