Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu být těhotná?

Od: viktorielopy odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Je mi to hloupé, ale měla bych takovou otázku. Když mám sex s klukem, ale ,, neudělá,, se do mně, ale mimo ( omlouvám se za tento výraz, nevím jak jinak to nahradit) můžu být těhotná? Antikoncepci neberu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

moje odpověď je určená hlavně klukům.

Jestli se pánové uděláte mimo a pak už nepokračujete, potom partnerka těhotná není.

Jestli se ale uděláte mimo a potom pokračujete uvnitř, těhotná být může. Oni ti spermíci jsou velmi životaschopní a v té naší trubičce vždycky nějací zůstanou. Pokračováním sexu je docela normálně vymačkáte ven a ještě k tomu je umístíte na správné místo. Proto v takové chvíli nezapomínejte na základní bezpečnostní opatření a použijte prezervativ.

A co predejakulacni tekutina?

planovanirodiny.cz/...

hodnocení

2x

Můžete. To je takový problém použít kondom, nebo si tu antikoncepci dát předepsat? Nejsou jen pilulky, je vícero možností, jak se chránit před nechtěným početím.

hodnocení

1x

Vyloučené to není, tedy je možné otěhotnět i tak.

hodnocení

0x
Spíš ne leč uplně se to vyloučit nedá neb stačí kapka a z partnera múže bejt taťka

hodnocení

0x

I tzv. preejakulát obsahuje malé množství spermií, takže i takhle je to možné.

Váš popis situace je velmi strohý, pokud jste v souloži pak pokračovali, těghotenství nelze vyloučit.

Pozn.: Co se podrobného popisu týká, zajímá mne jen z důvodu objasnění faktů. Ne proto, abych se u něj ukájel!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]