Zdravím. Je mi to hloupé, ale měla bych takovou otázku. Když mám sex s klukem, ale ,, neudělá,, se do mně, ale mimo ( omlouvám se za tento výraz, nevím jak jinak to nahradit) můžu být těhotná? Antikoncepci neberu.
Jestli se pánové uděláte mimo a pak už nepokračujete, potom partnerka těhotná není.
Jestli se ale uděláte mimo a potom pokračujete uvnitř, těhotná být může. Oni ti spermíci jsou velmi životaschopní a v té naší trubičce vždycky nějací zůstanou. Pokračováním sexu je docela normálně vymačkáte ven a ještě k tomu je umístíte na správné místo. Proto v takové chvíli nezapomínejte na základní bezpečnostní opatření a použijte prezervativ.
Můžete. To je takový problém použít kondom, nebo si tu antikoncepci dát předepsat? Nejsou jen pilulky, je vícero možností, jak se chránit před nechtěným početím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.