Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabulka velikostí

Od: nov odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci si objednat džíny z e-shopu Bon prix. Obvod pasu: 84 cm, boků: 95 cm. Podle jejich tabulky velikostí mi však nevyhovuje žádná. Buď mi budou v pase malé, nebo velké přes boky. Co s tím? Je některá z Vás na tom podobně? Děkuji. Tabulka zde: bonprix.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

2x

Máte chlapeckou postavu. Pokud jste se zaměřila dobře.

U ženy se předpokládá úzký pas a širší stehna.

Podívejte se na rozměry u chlapecké postavy - mládež/chlapci + mládež/děvčata, podle výšky byste se měla najít.

A teď ještě pěkné džíny, aby se Vám líbily.

tana*
hodnocení

2x

Jestli máte problémy strefit se do velikostní tabulky, tak je asi lepší jít radši do kamenného obchodu a tam si na místě vyzkoušet několik velikostí, která by vám nejlépe padla. I prodávající poradí.

sametka

Sháněla jsem zateplené rifle po celém okrese, ale v žádném kamenném obchodě je neměli, tak došlo na objednání z katalogu, padly mi. Taky si raději vše vyzkouším v kabince.

cesmina*
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti a také z recenzí vím,že tabulková neodpovídá velikosti která opravdu přijde.Objednala jsem si přesně podle tabulky a kalhoty jsou o dost větší.Takže si přečtěte u těch kalhot recenze od kupujících a buď to risknete nebo ne.Zkuste třeba počkat až budou mít nějakou slevu nebo poštovné zdarma.To je průběžně několikrát do roka.

hodnocení

0x

Zajímavé. Zrovna Bon-Prix je jedním z mála eshopů, kde žena ráda nakupuje, protože se do velikosti víceméně bez problémů trefuje. Faktem je, že má klasickou plnou ženskou postavu.

hodnocení

0x

Skoro všechno kupuji o číslo menší než mám konfekční velikost, ale občas něco vracím - kupuji , pokud je sleva nebo poštovné zdarma. teď jsem kupovala svetr, byl hrozně veliký, tak jsem ho vrátila a objednala o číslo menší, to už jde, ale stejně tento typ jsem mohla vzít ještě menší, ale je moc příjemný, tak už ho dál neřeším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]