Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci si objednat džíny z e-shopu Bon prix. Obvod pasu: 84 cm, boků: 95 cm. Podle jejich tabulky velikostí mi však nevyhovuje žádná. Buď mi budou v pase malé, nebo velké přes boky. Co s tím? Je některá z Vás na tom podobně? Děkuji. Tabulka zde: bonprix.cz/...
Jestli máte problémy strefit se do velikostní tabulky, tak je asi lepší jít radši do kamenného obchodu a tam si na místě vyzkoušet několik velikostí, která by vám nejlépe padla. I prodávající poradí.
Z vlastní zkušenosti a také z recenzí vím,že tabulková neodpovídá velikosti která opravdu přijde.Objednala jsem si přesně podle tabulky a kalhoty jsou o dost větší.Takže si přečtěte u těch kalhot recenze od kupujících a buď to risknete nebo ne.Zkuste třeba počkat až budou mít nějakou slevu nebo poštovné zdarma.To je průběžně několikrát do roka.
Skoro všechno kupuji o číslo menší než mám konfekční velikost, ale občas něco vracím - kupuji , pokud je sleva nebo poštovné zdarma. teď jsem kupovala svetr, byl hrozně veliký, tak jsem ho vrátila a objednala o číslo menší, to už jde, ale stejně tento typ jsem mohla vzít ještě menší, ale je moc příjemný, tak už ho dál neřeším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.