Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel si stále píše s ex

Od: krtina87* odpovědí: 7 změna:

Zdravim... Jen se chci zeptat na nazor druhych...mam dva mesice znamost-vadi mi, ze si muj pritel furt pise s jeho byvalou...Ve mne to vzbuzuje veliky pocit nejistoty, ac tvrdi, ze uz by se k ni nevratil.. Proste mi to vadi! Rika, ze si nas vztah nenecha zkazit.(on se rozesel s ni, ona ho uz pres tri mesice torpeduje sms). Kdyz me ,,ona,, potka, vysmiva se mi ( je ta ktera dostala kosem), tak to delat bude mi okomentovava pritel...s doslechu jsem se dozvedela, ze se o me jeji matka moc stara a vyptava se na me co jsem zac, prijemne mi to neni - pritelovi jsem to taky rekla... ale furt si spolu pisou.. Co si o tom mam myslet? :( Jsem neklidna, smutna...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Také zdravím. Nikdy to nedělá dobrotu, když do vztahu dvou lidí zasahuje někdo třetí.Toto si ale musí vyřešit Váš partner sám. Jestli o Vás stojí, více důvěřujte sobě i jemu. Komunikujte o tom spolu, měl by se k Vám chovat ohleduplně a brát na zřetel fakt, že udržování kontaktu s jeho bývalou, Vám prostě vadí, ubližuje a nechcete to tolerovat. Nedivím se Vám, že si nechcete nechat dát rozbíjet vztah, každý si přece bráníme to své, a Váš přítel by to připustit též neměl. Když se s ní rozešel, měl by za tím udělat tlustou čáru a nezatahovat to nadále do svého nového vztahu s Vámi. Tolerovat se dá leccos, ale všechno má své hranice. Myslím si, že je v pořádku, že Vám takováto věc není lhostejná a dělá Vám to starosti. Ale záleží na na něm, jak si tuto záležitost vyřeší, aby vám to nenarušovalo váš vztah. Věřte si!

hodnocení

2x

Ikdyž se dva rozejdou, je naprosto lhostejné, kdo rozchod inicioval, trvá nějakou chvíli, než se s tím oba srovnají, než to vyřeší sami v sobě. A toto je evidentně tento případ. Váš přítel se vrhnul do nového vztahu a neměl vyřešený vztah minulý. Neměl to vyřešné sám v sobě. Váš vztah je náplastí na minulé problémy. *hej*Neustálými hovory, rozebíráním, ujišťováním a pátráním všechno jen zhoršujete. Jen se můžete zprotivit. Otrávit ho. Nechejte toho! Jen si užívejte, máte-li ho ráda. Udělejte všechno pro to, aby společné chvíle byly hezké. Nechtějte nic vědět, nic neřešte. Jestli s vámi chce zůstat, tak ne proto, že budete nejistá a necháte se stále ujišťovat. Ale proto, že jste milá, veselá, příjemná, přátelská. Pozor, ale nepřežeňte to. Nebuďte jako cukrkandl, ani jako svlačec. *hej*

hodnocení

2x

Je vidět, že bojujete s nízkým sebevědomím. Přestaňte řešit přítele, a začněte u sebe. Jeho nezměníte, sebe změnit můžete.

Jinak mám zkušenost, že muži mají někdy k "bývalkám" větší slabost, než je zdrávo. Zvláště, když je bombardují sms zprávami. S tím ale nic nenaděláte, jen můžete v klidu a pokud možno bez emocí říct, že Vás to zraňuje. Ale nic víc! Hysterií a projevy žárlivosti je chování jen přiživujete. Jemu pak logicky lichotí, že o něj bojují dvě ženy...

hrosik*
hodnocení

2x

Ja nevidim duvod proc vy by jste se mela stavet do role trpitelky a tolerantne snaset, ze on si vypisuje s byvalou, ktera se ho mozna snazi ziskat zpet. Mne to normalni neprijde.

Promluvte si s nim, at se taky snazi vcitit chlapec do vasi role, jak by to bylo jemu prijemne. Pokud chce budovat novy vztah, tak tam nema byvalka co delat. Ale to je presne to, ze tohle je na nem a vy alespon uvidite jak mu na vas zalezi.

martinaa*
19.12.12 13:02

*hej**palec*

krkovicka*
hodnocení

0x
Chtěla jsem poradit skoro to samé co Babkazov.Jsem ráda že se shodneme...
Buďte ráda že Vám Váš přítel v tomhle nelže.Povznéste se nad ní,Vy ho máte se vším všudy.Mohlo by se stát že se svou žárlivosti zle pomažete.Klidným rozhovorem bez emocí mu sdelte že se Vám to nelíbí a ať jí dá jasně najevo že už nemá u něj šanci co se týká vztahu.Jak už si to partner zařídí je jen na něm.
doplněno 19.12.12 12:44: Berte to v potaz že spousta párů když se rozjedou neznamená konec zvonec.Můžou být nadále přáteli.Tohle je možná tento případ.

iz*
hodnocení

0x

Nezlobte se na mne, ale já na psaní nic špatného nevidím.

Váš přítel si nechce nechat zkazit vztah s Vámi, nekažte mujej tedy nesmyslnou (nemístnou) žárlivostí.

Nikdy jsem nebyla příznivcem "pílení mostů". A dokáží-li se rozejít tak, že spolu mohou dále komunikovat, je to podle mne hodno spíše obdivu.

___ Komu bych bych však co netolerovala, je jeho ex a její výsměch. (Ovšem to není problém Vašeho přítele.)

doplněno 19.12.12 20:22:

Oprava: mu jej "pálení mostů" dokáží-li se lidé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]