Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šlo by to opravit?

Od: nikca* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, ráda nosím tohle tričko bohužel je tam už ošklivá krajka. Tak mě napadlo že bych to donesla do opravny..řekli mě že výměna krajky by byla drahá a složitá našít ..ale tak mě napadlo co nahradit krajku obyčejnou látkou. Tu bych sehnala . A prosím poraďte barvu nechat černou nebo jinou? Ten kousek místo krajky.
Děkuji za odpověď.
doplněno 12.01.20 20:51: Cena 550,-kc

Šlo by to opravit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Já bych si šla koupit nové tričko.

doplněno 12.01.20 21:01:

550Kč? To dáte. Opravené už nikdy nebude to stejné a ještě se prodraží.

nikca*
hodnocení

Je to drahé ..je z Dedoles. je značkové..

ehaeh
hodnocení

0x

To opravit nepůjde. Rozhodně ne za cenu do 550 Kč. Kupte si jiné tričko a tohle prodejte někde na internetu.

hodnocení

0x

Na triku je vidět, že svá nejlepší léta už má za sebou. Ty rukávy jsou nějaké sražené, prala jste to na správnou teplotu? Když dáte někam opravit, zaplatíte opravdu hodně. A kdoví, zda budete spokojená. Když budete přešívat sama, ušetříte, ale nemusí se to podařit. Já bych si ho nechala donosit na doma, pokud se s ním opravdu nemůžete rozloučit. Jinak vyhodit. Myslím, že toto nabízet na internetu by někdo vzal leda zdarma. Za peníze opravdu ne.

Vím, hodně lidí lpí na značkovém oblečení. Tohle jsem opravdu nikdy nemusela. Mám ráda to, v čem se cítím dobře, v čem dobře vypadám. Značka neznačka. Ale neberu Vám to, je to prostě trend mladých. Jaga.

Pokud Vám ježíšek nadělil nějaké finance, poohlédněte se po něčem podobném, když triko máte ráda. Určitě seženete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]