Nejste přihlášen/a.
Na triku je vidět, že svá nejlepší léta už má za sebou. Ty rukávy jsou nějaké sražené, prala jste to na správnou teplotu? Když dáte někam opravit, zaplatíte opravdu hodně. A kdoví, zda budete spokojená. Když budete přešívat sama, ušetříte, ale nemusí se to podařit. Já bych si ho nechala donosit na doma, pokud se s ním opravdu nemůžete rozloučit. Jinak vyhodit. Myslím, že toto nabízet na internetu by někdo vzal leda zdarma. Za peníze opravdu ne.
Vím, hodně lidí lpí na značkovém oblečení. Tohle jsem opravdu nikdy nemusela. Mám ráda to, v čem se cítím dobře, v čem dobře vypadám. Značka neznačka. Ale neberu Vám to, je to prostě trend mladých. Jaga.
Pokud Vám ježíšek nadělil nějaké finance, poohlédněte se po něčem podobném, když triko máte ráda. Určitě seženete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.