Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kosmetika Faberlic

Od: ivca1122* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mate někdo zkušenosti s kosmetikou Faberlic? Setkaly jste se s ni již? A pokud ano, jak jste byly s kosmetikou spokojené? Děkuji všem za odpovědi...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radkae*
hodnocení

0x

Dobrý den,

já jsem se s ní již setkala a na základě kladné zkušenosti jsem se zaregistrovala jako dealer.

Konkrétně jsem vyzkoušela 8701 - gel pro intimní hygienu. Od porodu (cca rok) jsem stále trpěla různými záněty a kvasinky atd. Pořád nic nezabíralo. Ale tento gel mi pomohl a to je léto a chodím na bazén :). Předtím jsem vyzkoušela všechny možné ostatní značky a nic nepomáhalo.

Taky jsem vyzkoušela řadu na celulitidu (už mám spotřebováno tak 3/4 krémů) a výsledek je vidět. Určitě je to i tím, že se o postižená místa starám, ale fakt je to vidět. Předtím jsem zkoušela taky mnoho jiných, ale nemyslím, že účinek byl takový (když pominu ošetření v salónech, to má vždycky větší účinnost)

Je fakt, že všechny přípravky mi krásně voní.

Teď se chystám zkoušet další výrobky. Řadu RALA na obličej a korigující gel s efektem hubnutí a vyzkouším i nějaké další výrobky z řady NEOSKIN. A taky do zkoušení zapojuji rodinu (mamku, sestru). A zkusím na synovci řadu AKNÉ, ale o úspěchu pochybuji, neboť ho k tomu "nedokopu" :))

Faberlic je nová na trhu, tak není tak známá. Mnoho lidí odrazuje katalogy v polštině atd. Já jsem se rozhodla, že to zkusím a nabízím výrobky dál. S výrobky z Avonu nemám dobré zkušenosti.

Klidně mi napište na email a budeme si sdělovat své zkušenosti.

Radka

raduska@centrum.cz

ivca1122*
hodnocení

Dobrý večer, děkuji za odpověď. Jsem rovněž registrovaná jako dealer, z toho důvodu, že jsem po porodu vyzkoušela jejich vlasovou kosmetiku a musím říct, že super, paráda a super *palec*. Rovněž se ale setkávám s tím, že známé a kamarádky odrazuje katalog v polském jazyce, už jsem si ho sice přeložila do detailů do češtiny, ale přece... Já a pár mých přátel máme s touto kosmetikou dobré zkušenosti - tyto informace mě ale nestačily, zajímalo mě, jak moc je tato kosmetika známá, oblíbená atd... Proto jsem také podala tento dotaz... Takže děkuji, jsem ráda že je oblíbena a že jste mi přímo doporučila některé z přípravků... Některé určitě vyzkouším.

Rovněž výrobky z Avonu a Oriflame - používala jsem je, ale pokud bych měla říct, že jsem pozorovala nějaké účinky - tak to bohužel ne. Spokojená jsem byla až s kosmetikou Mary Kay, firmy Cristian Lay a ted Faberlic...

Hezký večer, Ivča

iwana*

Dobrý večer, také můžu připojit pouze kladné zkušenosti s kosmetikou Faberlic. Hodně se zajímám o kosmetiku a účinkny jednotlivých přísad a musím říct, že Faberlic drží krok se světově známými značkami. Co se týká ceny je ale nesrovnatelně levnější. Oceňuji balení v tubách, díky kterým je v krémech mnohem méně parabenů než bývá v krémech jiných značek. Zatím nevím o nikom, kdo by měl nějakou alergickou reakci. Sama mám nejraději řadu RALA 30+, a super je korektor vrásek 3v1 nahrazující botox! Miluju odličovací krém. Teď zkouším sérum Matrix RALA 30+ - jeden pytlíček vydrží na 11 namazání obličeje, takže se nebojte zainvestovat :). Registruji nové zájemce o zvýhodněné nakupování a díky tomu mám pravidelně pár stovek provizi, kterou ráda zase utratím právě za Faberlic. Je to dobrý způsob, jak si našetřit na to nejlepší co Faberlic nabízí.

Tato kosmetika je původem ruská, proto je známá především v zemích bývalého Ruska. Pokud se podíváte na www.faberlic.com, zjistíte, kde ještě je oblíbená. Na ruských stránkách najdete časopis Svět Faberlic, kde se píše nejen o vývoji a výzkumu a účincích, ale i o spoustě úspěšných žen, které se Faberlicku věnují naplno a získávají finanční nezávislost (používám překladač googel).

S polským katalogem má problém každý, proto je lepší nabízet ženám registraci pro výhodné nakupování pro sebe a rodinu, zmíněné provize pak můžete mít třeba už za dva měsíce.

Přeji všem krásný podzim a pleť v pohodě :)

Ivana

babi*

Dobrý den paní Ivano, po prohlédnutí katalogu, který mě opravdu zaujal se okamžitě hlásí k registraci Mám zájem o kosmetiku Fabertic . I když přiznávám snad i kvůli její ceně, Kupuji kosmetiku za mnohem vyšší ceny, tak proč tuto nezkusit. Doufám, že se nezlobíte, protože vám neposílám žádné svoje údaje, ale nevím které by vás zajímaly. Vše napravím po našem dalším kontaktu.

S pozdravem Iva Kubíčková, Ústí nad Labem

ivca1122*
hodnocení

Dobry den pani Ivo,

pokud se s pani Ivanou nespojite ohledne registrace k Faberlic, klidne me kontaktujte info@kyslikova-kosmetika.cz. Shodou okolnosti je dnes naposledy mozna registrace ke kosmetice Faberlic zdarma... Od 5.11. jiz bude tato registrace zpoplatnena.

Hezky den, Iveta, Olomouc

radkae*

Dobrý den,

ráda bych uvedla informace o zpoplatnění registrace na správnou míru.

Registrace nebude zpoplatněna, ale od 5.11. je stanovena minimální výše první objednávky na Kč 700,-

S pozdravem

Radka

ivca1122*
hodnocení

Dobry den,

ano, je to tak, napsala jsem to nespravne... Dekuji za Vasi odpoved. Mejte se hezky, Iveta

iwana*

Dobrý den paní Kubíčková, omlouvám se za zpožděnou reakci - nechodím na tyto stránky pravidelně. Pokud nejste ještě v kontaktu s někým jiným, pak mi napište na ismi@email.cz - pošlu Vám podrobné informace o registraci a získání slevy.

Máme slíbeno, že do konce roku bude katalog na www.fl4u.cz v češtině!

Přeji všem pěkný den Ivana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]