Dobrý večer, chci se zeptat jestli je možný když se do mé známé neudělal kluk že by mohla být těhotná? Stačí když bude kluk mokrej aby byla v tom? Známá se ničím nechrání. Předem děkuji za Vaše odpovědi.
Ne, to na otěhotnění nestačí. Například já běžně na ulici zmoknu a sousedky ne a ne otěhotnět. A že jich bez pláštěnky a bez deštníku potkám... Fakt se takhle může ptát dospělá žena se středoškolským vzděláním?
Dobrý den, přirozený způsob otěhotnění je stále stejný, prověřený od počátku lidstva a je jen jeden. Ano, i takto "blbě", jak uvádíte, lze otěhotnět (pokud jde o plodné jedince a nikoliv neplodné). A čím bude Vaše známá mezi chlapci v obci známější, tím je větší šance, že se to jednou podaří. Zdravím!
Dobrý den. Samozřejmě to možné je. Již čirá tekutina, tzv. "kapka touhy" se u muže během styku běžně uvolňuje v malém množství a již ta obsahuje spermie. Zajímavé je že i ženy věku často 35+ proklamují: "stačí aby byl chlap opatrnej, šikovnej, dával si pozor a nemůže se nic stát"... není divu že se pak občas setkáte i s doplněním: "My jsme si s manželem dávali pozor 16 let. No, a teď čekám Františka."
Způsoby jsou dva, souložít a nebo do vás vstoupí Duch svatý což je případ pannyMarie ale je známý pouze jeden případ. V každé kapce spermatu jsou ty malé mrštné mršky.
Taky se říkávalo "stačí jedna kapka a je z tebe matka" A je to vlastně pravda, protože i z jedné kapky může žena otěhotnět. Četl jsem, že může žena dokonce otěhotnět i z preejakulátu (tzv. "kapky touhy").
Tak, Vy jste teď už poučená, že i tímto způsobem otěhotnět lze.Proto hned dnes navštivte známou a udělejte jí školení, aby to věděla i ona. Jaga.
Budete asi něco, jako její Ovčáček.
Jinak způsob otěhotnění je pořád jenom jeden - spojení spermie s vajíčkem. Ale těch možností je hodně. Spermie jsou mršky čilé a nenechají si ujít příležitost. Takže známá těhotná být může a nemusí. Časem uvidí.
Od té doby co jsem zjistila, že je na světě několik desítek pohlaví, tak už ani netuším jak se dělají děti. možná i způsobů jak otěhotnět bude několik desítek.
...a k odpovědi, ano, říká se, že i s toho může otěhotnět, ale jsou to vyjímky, nikoli pravidla.
Tzv. Znám za život holky co jsem měl a říkali davej si pozor jsem chytlavá, to znamenalo a už to někdo psal, že první kapka lásky může nést spermií a nevěřím tomu, že se dřív říkalo, že to je zbytek moče co je v penisu a ta moč zabije sperma. Takže pokud se do ní neudelal ale při sexu ho tam měl myslím v poševním v chodu je tu malé riziko, že mu ta jedna spermie změní život na delší dobu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.