Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podrážděný poševní vchod

Od: avrill odpovědí: 13 změna:
Hezký den přeju. Nevím přesně, jak popsat svůj problém. Zkrátka při sexu a po něm mam vždy podrazdeny posevni vchod, je to takove pálení. Dřív jsem to moc neresila, ale poslední dobou je to dost neprijmne a tak se chci zeptat, zda nevíte, cim by to mohlo být zpusobene. Mám po obvodu ještě dost zbytků panenske blany, takže me napadlo, že to by mohl byt problem. Těch zbytku se nejde nijak zbavit.. Nebo si myslíte, že je to nedostatečnou vlhkostí či absenci lubrikacniho gelu? Zadnou infekci nemám. Není to nijak zavazny problém, ale urcite je nepříjemný, tak bych to ráda nějak vyřešila.. Na gyndu se zrovna chystám, ale stejne bych ocenila nejake rady i dříve. Moc děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Moc na to spěcháte, takže to bude nedostatečným zvlhčením. Díky tomu dochází k mikrooděrkám a ty pak pálí...

Buď nezanedbávejte předehru, nebo si pořiďte lubrikační gel. Mít ho po ruce se vyplatí i pokud je předehra dostatečná.

liska5
hodnocení

2x

Při takových potížích často spolupůsobí kvasinky. Je po vánocích, kdy jsme konzumovali více cukru a ten podporuje bujení kvasinek ve střevě a potažmo ve sliznicích.Sliznice rodidel jsou pak křehčí a zranitelnější. Kvasinky se zde přemnoží dosti často a navíc si je partneři předávají. Projevuje se to pálením. Někdy ta místa podráždí sprcháč nebo mýdlo. Omezte cukr a sladké nápoje, myjte se jen čistou vodou a oplachujte nebo sedejte do růžového roztoku hypermangánu / koupí se v lékárně a stačí pár zrníček do lavoru teplé vody/. Možná to nebude stačit. Pak zajděte na gynekologii, možná Vám předepíšou nějaký vaginální krém.

liska5

Zbytky panenské blány neřešte. To není něco, co by se odstraňovalo, natož robertkem. *alene* Pokud ale máte něco nepatřičného, tak to posoudí gynekolog.

joudic*
hodnocení

2x
pokud jste odrena jen venku a on se holi, tak to jsou 100% chlupy, resim to okolo korene jen zastrihovacem, aby byly chloupky schopne ohybu a ne ostre nekolikamilimetrove ocelove kartace a je oboustranna spokojenost

floro*
hodnocení

1x

A není přítel oholený a neodrůstají mu chlupy? Mohla by být toto příčina, že vás pak odírá.

avrill
hodnocení

Hmmm... no tedka nad tím premyslim a možné to opravdu je..

hodnocení

0x

Když to nemaže, tak to dře, až se odře. Musíte mazat vy. Zakupte lubrikační gel.

avrill
hodnocení

Zajimave je, že nejsem odrena vevnitř, tam me nikdy nic nebolí, nepali.. Vždycky jen oblast posevniho vchodu.

hodnocení

0x

Zbytky panenské blány? To opravdu neexistuje. Důvod bude úplně jiný, ale rozhodně ne v tom, co si myslíte.

avrill
hodnocení

A proč by to neexistovalo? Jisteze to existuje. Je to takova sliznicni rasa po obvodu posevniho vchodu. Četla jsem, že je to docela bezne a odstrani se to samo az po porodu.
bl*
Klasický porod, nebo ty zbytky odstraní širší úd/event.robertek!
avrill
hodnocení

At to zní jakkoli divne, o to už jsem se pokoušela. Ale sirka zavedeho předmětu na to nemá vůbec vliv. Ty zbytky tam stále jsou, snad resenim je jen operace. Mně by to samo o sobe nijak nevadilo, ale právě jsem se chtěla poradit, jestli to muze byt příčina mých potíží.

marykate
hodnocení

0x

no já jsem to měla taky a o pozůstatcích panenské blány jsem neslyšela, prostě jsem jen hodně mazala kvalitním lubrikačním gelem, a to i během sexu, tak ybch doporučila mazat kvalitně a nebát se toho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenská blána

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]