Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tohle mokrý orgasmus?

Od: minshi* odpovědí: 7 změna:
Ahoj, takže tohle bude asi trochu chuťovka, za což se předem omlouvám...
Nemůžu/nedokážu se obrátit na nikoho v reálném životě, tak utíkám na anonymní internet.
Je mi 17 a pravidelně mívám něco, o čem si myslím, že je to mokrý orgasmus, ale mám strach, jestli je to opravdu tak a je to normální... Stane se mi to skoro pokaždé když si to dělám (nemám partnera) a stává se to chvíli před orgasmem a ne přímo při něm. Je toho opravdu hodně do takové míry, že mám velký mokrý flek na posteli (teď už pod sebe dávám ručník) a můžu prostěradlo doslova ždímat. Někdy to intenzivně zapáchá, skoro jako moč, ale vím naprosto jistě, že to moč není - cítím, odkud to vychází a navíc je to kluzké a zkrátka to má úplně jinou konzistenci. Také hodně čtu, že mokrý orgasmus je spíš že to "vystříkne", kdežto ze mě to spíš teče... Fakt se omlouvám za tolik detailů, ale tohle všechno jsou věci, které mě matou a nevím, jestli je to v pořádku. Na gyndě jsem nikdy nebyla a strašně moc se tam bojím jít kvůli určitému traumatu a psychickým problémům které mám. Nejsem schopná to říct ani praktické doktorce. Nikdo se se mnou o těchto věcech nikdy nebavil (máma nebo sourozenci atd), takže mě to trochu děsí... Má tohle někdo, je to normální? Nejvíc mě asi zaráží ten pach, který je vážně nepříjemný a když ten ručník hned nevyperu nebo se mi nedej bože něco dostane omylem na peřinu, další den je to fakt nechutné jako na veřejných záchodech. Mokré vyvrcholení jsem měla vždycky, ale dřív to ne pokaždé tolik zapáchalo (i když občas taky), kdežto teď je to pokaždé.
Jakékoliv zkušenosti se mi hrozně hodí, mám v hlavě fakt zmatek, co to může být...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud jsi v 17 letech ještě nebyla na gyndě, tak urychleně odhoď stuď a vydej se tam co nejdříve. Není čeho se bát.

To, co popisuješ, může být tzv. mokrý orgasmus, ale na dálku se to špatně hodnotí. Odborník (gynekolog) poradí nejlépe.

A neber ohled na to, že se ti pokouší radit muž. Ve svém věku už mám hodně zkušeností a dokážu poradit i v této problematice.

etana*
hodnocení

3x

Domnívám se, že z téhle otázky a případných odpovědí má hlavně orgasmus ten honič, co to sem postnul:)

Na tom něco je.

minshi*
hodnocení

Prosím? :D tuhle odpověď opravdu nějak nechápu. To se snažíte naznačit, že jsem muž a píšu za 17ti letou holku o mokrém orgasmu? :DD a pak se nemám stydět o tom mluvit s doktory nebo blízkými, když dostávám takovéhle reakce. Achjo.

niklova
hodnocení

0x

Milá zlatá, tohle je jasný mokrý orgasmus jak to popisuješ. Zaráží mě jen ten "Zápach" mohla bys mít tzv. propustnou pochvu, to znamená že se fekálie dostávájí z oblasti análníku do pochvy moje známá tím trpěla, dá se to snadno léčit ale hrozí sepse a záněty. Vyhledej lékaře a do té doby raději žádná masturbace.

liska5
hodnocení

0x

I tak to může být moč. Ta močová trubice je krátká a svěrač při vzrušení nemusí plně fungovat. Nebo máš v tom výtoku nějakou bakterii, když je to cítit. Běž na gyndu a poraď se.

houbes*
hodnocení

0x
Také si myslím holka, že když se uvolnis, tak ti trocha moče steče a ty to povazujes za mokrý orgasmus. Vyhledej urologa možná ti radím dobře..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]