Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblecsito.cz - recenze

Od: maruska* odpovědí: 13 změna:

Má prosím někdo zkušenosti s Fi. oblecsito.cz? Myslím tím, zasílání zboží, placení třeba dobírkou, atd. Děkuji. m

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

manas
hodnocení

2x

obchody.heureka.cz/... Zkušenost osobně nemám ale už podle toho, že dodání zboží je 15 až 35 pracovních dní. Tak to jsou jen další přeposílači zboží z Číny. Pokud budete chtít plavky tak Vám příjdou na podzim a pokud budete chtít zimní kabát tak Vám příjde v létě, pokud vůbec to příjde.

hop®

Tak na ty plavky je asi zrovna rozumná doba na objednání... :)
Podobný server je třeba postovnezdarma.cz, pokud nejde o jejich "skladovky"...

dolga*
hodnocení

1x

oblecsito.cz
recenze na oblecsito.cz
oblecsito.cz/...
vasestiznosti.cz/...

Asi bych si tam nekoupila ani tkaničky do bot.

miska*
hodnocení

1x

Za mě nedoporučuji, objednány 4 věci, zatím dorazli po 2 měsících tři a to opravdu kšunty, neodpovídá fotkám- jako že vůbec, místo podprsenky, roztříhaná záclona atd

Oblecsito.cz - recenze
Oblecsito.cz - recenze #2

hahanaj*
hodnocení

0x

zde jsou recenze

oblecsito.cz/...

dneska se většinou platí převodem na účet - zaplatíte a oni odešlou

hop®

Recenze přímo na jejich webu nelze brát jako směrodatné, tak si můžou napsat, co se jim hodí ! *hej*
Občas koukám na podobné recenze a profily, z nichž je to údajně psáno. A je to spíše pro pobavení, než aby se tím člověk mohl řídit...

martin*
hodnocení

0x

Ahoj, já jsem tedy objednával pár věcí od nich a byl jsem spokojen. Doba doručení je sice delší (cca 2 - 3 týdny), ale když nic nepotřebuješ narychlo, tak v pohodě :)

florian
hodnocení

0x

Dobrý den chci se zeptat kde mám balík odvas nic sem dostala a peníze sem vám poslala na jméno florian polak děkuji ale chceme peníze spatky dekuje

maria*
hodnocení

0x
Dobrý den!
Tak musím souhlasit, že horší nápad než objednat si tady zboží mě opravdu napadnout nemohl.Šaty strašné,nešla bych v nich ani vysypat smetí a když po nich chcete peníze vrátit, tak vám přijde na email,že zpráva nebyla doručena, kterou se chcete s nimi domluvit, protože adresa na kterou chcete zboží vrátit prostě nenaleznete!Nakupujte všude, jen né u nich!

petrarosenheim
hodnocení

0x
Toto je jejich zboží- katastrofa.
Oblecsito.cz - recenze #3

klaraelisova
hodnocení

0x
Dobrý den, já jsem si objednala na této stránce: Oblecsito.cz zimní dámskou bundu. Peníze jsem poslala na jejich uvedený účet. Už skoro měsíc čekám a žádná odezva. Já si myslím , že je to podvodní stránka.Premyslim, že asi půjdu na Policii ČR.
luc
Zboží nedodané po dlouhém požadování po domluvě měli být peníze za nedodané zboží vrácené ovšem ani po domluvě peníze vrácené nejsou a opět dělají mrtvého brouka jak na email tak přes Facebook všude již bez komunikace už opravdu ztrácím trpělivost stránku a objednávání určitě nedoporučuji

zakaznik*
hodnocení

0x

Dobrý den, objednala jsem si, uhradila a do teď nepřišlo ani zboží a ani peníze zpět..cítím se touto firmou podvedená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]