obchody.heureka.cz/... Zkušenost osobně nemám ale už podle toho, že dodání zboží je 15 až 35 pracovních dní. Tak to jsou jen další přeposílači zboží z Číny. Pokud budete chtít plavky tak Vám příjdou na podzim a pokud budete chtít zimní kabát tak Vám příjde v létě, pokud vůbec to příjde.
Za mě nedoporučuji, objednány 4 věci, zatím dorazli po 2 měsících tři a to opravdu kšunty, neodpovídá fotkám- jako že vůbec, místo podprsenky, roztříhaná záclona atd
Recenze přímo na jejich webu nelze brát jako směrodatné, tak si můžou napsat, co se jim hodí ! Občas koukám na podobné recenze a profily, z nichž je to údajně psáno. A je to spíše pro pobavení, než aby se tím člověk mohl řídit...
Ahoj, já jsem tedy objednával pár věcí od nich a byl jsem spokojen. Doba doručení je sice delší (cca 2 - 3 týdny), ale když nic nepotřebuješ narychlo, tak v pohodě
Dobrý den! Tak musím souhlasit, že horší nápad než objednat si tady zboží mě opravdu napadnout nemohl.Šaty strašné,nešla bych v nich ani vysypat smetí a když po nich chcete peníze vrátit, tak vám přijde na email,že zpráva nebyla doručena, kterou se chcete s nimi domluvit, protože adresa na kterou chcete zboží vrátit prostě nenaleznete!Nakupujte všude, jen né u nich!
Dobrý den, já jsem si objednala na této stránce: Oblecsito.cz zimní dámskou bundu. Peníze jsem poslala na jejich uvedený účet. Už skoro měsíc čekám a žádná odezva. Já si myslím , že je to podvodní stránka.Premyslim, že asi půjdu na Policii ČR.
luc
Zboží nedodané po dlouhém požadování po domluvě měli být peníze za nedodané zboží vrácené ovšem ani po domluvě peníze vrácené nejsou a opět dělají mrtvého brouka jak na email tak přes Facebook všude již bez komunikace už opravdu ztrácím trpělivost stránku a objednávání určitě nedoporučuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.