Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jenom jsem se chtěla zeptat, zda, když spálím denně sportem 1500kcal, zda-li to stačí na hubnutí? Když budu dodržovat vyváženou stravu (zelenina, ovoce, ...). Případně kolik denně vypotíte vy? Nevím jestli je to málo, či to stačí.
Děkuji,
3x
youtu.be/...
2x
Každý máme jiné spalování, jinak vážíme, tloustneme z něčeho jiného, máme jinou práci, jiný životní styl.
Řiďte se rozměrama a né vahou a kaloriema.
Přeměřte si pas, boky, stehna atd. Zapište s datem. Pak jezte zdravě, omezte cukr, mouku, tučná jídla, laciné uzeniny a všechny uměliny. Poctivě snídejte, zmenšete si přílohy, pijte mezi jídly vodu s citronem a hlavně se hýbejte, běhejte, cvičte. Denně hrstičku mandlí, aby vám nechyběly minerály. Ideální hubnutí je pomalé, 2 kg měsíčně. Příliš rychlé je pro tělo zátěž. Musí totiž zároveň vyplavit i plno škodlivin, co máme zabudované ve špecích.
1x
Ovoce, zelenina není vyvážená strava. Je to největší omyl dietářů. Jen si tím nastartujete tělo na to, aby se snažilo využívat z jídla naprosté maximum. se pak vrátíte ke svým zažitým návykům naberete rekordně ještě víc.
Vyvážená strava je opravdové jídlo. To znamená postupně si omezit v jídelníčku nezpracované kupované tovary, ale více si doma vařit ze základních potravin. Nastudujte si, co to základní potravina je a co jsou pak doplňující potraviny. Např. k základním potravinám patří maso, obiloviny. Ovoce a zelenina jsou pak až ty doplňující. Jako nemá smysl se rozepisovat o něčem, co si najdete na každém kvalitnějším webu dobrých výživářů. Na youtubu si najděte videa např. paní Slimákové. Její přednášky jsou dobře poslouchatelné, rychle vám utřídí představy o stravování a dietách.
0x
Chybí tam kvantifikátor kolik kg denně zhubnout. A asi i další veličiny. Když už odhlédnu, že kadžý je jiný, každému to jinak pálí (v klidu), záleží na délce spánku, jiné činnosti...
čistě matematicky 1500Kcal=167 g tuku (dle tabulek nutričních hodnot), nevím, jestli tuk v těle Usazený třeba nemá jiný koeficient než tuk v Žrádle. vlastně by mě to zajímalo.
0x
Stačí stres z nemoci, nechutná Ti, nespíš... a zhubneš i v posteli. Nebo když máš nemocnou štítnou žlázu / hyperfunkci/ , ta pak jede na plné obrátky a taky spaluješ ani se nenadřeš...
0x
Nepočítej kalorie, v podstatě ani nemusíš sportovat, stačí jen chůze. Já zhubla za půl roku 10 kg, nic neomezuju, dám si i víno nebo pivo, ale dávám si jen malé porce, třeba k1 brabor, 1 bramborový knedlík, velké maso a přílohu, často těstoviny s nejrůznější zeleninou, a vpodstatě nejímmocc pečivo, jen tak 2x týdně. Jinak snídám různé obiloviny, ale pozor ne kupované směsi, koupila jsem si několik druhů vloček, zalijuk horou vodou a přidám soči a trochu medu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.