Nejste přihlášen/a.
Já měla zato, že aby zůstalo servírované maso šťavnaté a nevysušené, tak se musí předem zprudka osmahnout z obou stran, aby se uzavřelo. Prostě, že je to žádoucí. Jestli chci něco odvodnit, tak to osolím. Chvíli to trvá.
Vím, že existují nekalé finty, jako přidávání močoviny do píce, aby jateční zvíře zadrželo v těle vodu. To se snad už nedělá/?/ Proto bych kupovala maso jen u známého řezníka.
Nebo jestli třeba nemáte tzv. křehčené maso - nejspíš je napíchané vodou/?/
U čerstvě koupeného masa tento problém není. Je však u masa, které bylo zmražené. Pomalejším zmrazením se uvnitř, v buňkách tvoří krystaly vody, které pomalu rostou a buňky roztrhají. Když dáme maso ven nebo mu pomůžeme rychle rozmrznout, voda, která byla masu přirozená, vyteče a maso je pak jako piliny. Je lépe nezmrazovat, ale když už musíme, pak rychle zmrazit a pomaloučku rozmrazovat. Např ne v prostoru kuchyně, ale v lednici a dát mu čas.
Když děláte řízky z německého přešlechtěného vepřového prasete PSI , tak ji normální cestou ven nedostanete a pokud chcete křupavou strouhanku na řízku , tak musíte dodržet také osvědčené postupy v balení a smažení . Někdy stačí obalit a hned dát smažit a na nic nečekat . Co se týče kvality vepřového masa , tak jste nemuseli svým chováním přes své milované supermarkety zlikvidovat naše pěstitele obilý a chovatele vepřů . Proto máte dnes všude řepku . Zemědělci se musí nějak také uživit a těm co mají opravdický přehled , tak nemusím vysvětlovat tuto podstatu věci a hlavně , že za řepkou nestojí Babiš , ale spoluobčané co nalítli přiblblé propagandě . Nemít soběstačnost v potravinách je dost velká hrůza .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.