Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vpíchnutí piercingu - cena?

Od: sweetestpeache odpovědí: 4 změna:

Čauky, jen by mě zajímalo, kolik stojí takové vpíchnutí piercingu? Vím, že na google běžně najdu nějaký orientační ceník, ale chtěla bych znát vaše zkušenosti...

Nebo dá se piercing vpíchnout doma sama, s pomocí kamaráda? :d

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x
par kil, zalezi kam

liska5
hodnocení

1x

Já ani za nic!

Za prvé se mi to nelíbí a za druhé jsem viděla škaredě zhnisanej pupík u holky, co jí to dělal doktor.

Taky jsem zažila, jak spoluhráč klukovi ustřelill piersing s kusem kůže i s obočímem úderem pálky /smečí/ při ping pongu. Bylo to na lyžáku vysoko v horách. Rána ve tvaru hákového kříže. Jediná první pomoc já s desinfekcí a obyčejnou jehlou a nití, okraje mašličkami. Ten řval!

etik
hodnocení

0x

Dělá to doktorka cca za 200 kč

hodnocení

0x
0kč až cca 1000kč, doporučuji studio s dobrými recenzemi. Doma to píchnout jde, i člověk sám sobě to zvládne, jde spíš o to pokud nemá praxi nebude to třeba rovné, ve správném místě atd. Směle do toho je to vaše věc a to že to někdo odsuzuje...to je zvlastni že náušnice u žen v usich se berou jako standard a nikoho to nerozhazi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]