Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně zvolená barva na vlasy

Od: rakave* odpovědí: 5 změna:

Chodím ke kadeřnici na barvu a melír.Kadeřnice mi dávala 8.1 a do toho jemný melír. Nyní jsem chtěla změnu a tak mi kadeřnice nabídla 7.1 a do toho melír. Jenže ta 7.1 je na mně tmavší,necítím se v ní. Co by se stalo s melírem kdybych si sama doma dala na celou hlavu tu 8.1? Zůstal by melír nebo by zaniknul? Tu 8.1 mám doma od kadeřnice,protože si s ní sama doma dobarvuji odrosty a ke kadeřnici jdu až na melír.Nechci s tím ke kadeřnici,před 14 dny jsem tam nechala nemalé peníze a teď znovu...S barvením doma mám zkušenosti.Mám krátké vlasy.Díky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Já bych doma dobarvila pouze odrost tou 8.1. To tmavší s melírem bych nechala nedotčené barvou. Něco se vymyje, vybledne a časem odroste a melír pár měsíců zůstane, což je podstatné. Naštěstí vlasy rostou. Centimetr za měsíc. Na jaře experiment už nebude znát.

rakave*
hodnocení

Tuhle variantu jsem taky zvažovala,tak asi do ní půjdu.

vilik*
hodnocení

0x
Obávám se, že když přebarvíte barvu vlasů, přebarví se i melír. Když ne úplně, alespoň změní odstín.
Neuvažujete spíš o barvě 10.0? Podle znění dotazu by se k vám hodila víc než 8.1.

lola*
hodnocení

0x
No podle me je docela jasne, že barva překryje ten melir. Z vlastní zkušenosti vam mohu poradit, že nejlepší je zajít ke zkušené kadenici a neexperimentovat doma. Většinou to nedopada dobre. Alespoň jste se poučila, víte, že vam tato barva nesedne a to je dobrá zkušenost. A taky si nejsem jistá, jestli světlejší barvou prebarvite tmavší. Opravdu bych to viděla na tu kadernici, abyste neměla flekatou hlavu.

brum
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]