Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo z vás má zkušenosti s brazilským keratinem od cocochocco. Mám ho koupený, ale bojím se si to dat sama na vlasy protože byl přece jenom drahý. Vím ze si to muzu dat ke kadernici ale to jsou další peníze. Zajímalo by mě jak dlouho vám to vydrželo, neznicilo vlasy... cokoliv vás napadne mám dlouhé středně husté vlnité vlasy , silene se třepí, lámou, neskutečně cuchají takže hrůza :D doufam ze jsem udělala dobře ze jsem si ho koupila
Osobní zkušenost nemam, ale co jsem slyšela, vlasy sice po určitou dobu vypadají lepe a zdrave, ale je to jen dojem a po nejake dobe se jejich struktura opět vrátí do te původní. Nehledě na to, jak zazehlovani toho keratinu musí ničit vlasy. Na vašem miste bych zvážila, zda do toho opravdu půjdu a pokud ano, urcite bych se alespoň podívala na nějaký tutorial jak na to. Ale stejne je to risk, dělat to poprvé sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.