Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak podpořit růst ,,baby hairs”?

Od: zuzana* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, mám problém s mými vlasy. Pokaždé když si je svážu do culíku, mám všude kolem hlavy ,,baby hairs”. Bohužel i přesto ze je uhladim sprejem, nic nepomáhá a krepatí. Mám husté a trochu vlnité vlasy. Nemáte někdo nějaký typ jak PODPOŘIT JEJICH RŮST? Protože jediné co zůstává ve stejné délce jsou ty dětské vlásky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lola*
hodnocení

1x
Obávám se že baby hairs dorostou jen do urcite délky a více ne. Taky je mam, nikdy jsem to nijak neresila, když delam culik, tak je prezehlim a nechám volne kolem obliceje. Hlavně si ne neholte, to by byla chyba. Jedna moje kamarádka toho mela jednou dost a prostě si je všechny vyholila, jenže potom to vypadalo ještě hůř, o dorustani nemluve. Zkuste nejake kvalitní tuzidlo nebo gel na vlasy + tu zehličku. Pokud Vám vlasy krepatí, možná je máte vysusene, treba by pomohly nejake masky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]