Dobrý den, mám problém s mými vlasy. Pokaždé když si je svážu do culíku, mám všude kolem hlavy ,,baby hairs”. Bohužel i přesto ze je uhladim sprejem, nic nepomáhá a krepatí. Mám husté a trochu vlnité vlasy. Nemáte někdo nějaký typ jak PODPOŘIT JEJICH RŮST? Protože jediné co zůstává ve stejné délce jsou ty dětské vlásky.
Obávám se že baby hairs dorostou jen do urcite délky a více ne. Taky je mam, nikdy jsem to nijak neresila, když delam culik, tak je prezehlim a nechám volne kolem obliceje. Hlavně si ne neholte, to by byla chyba. Jedna moje kamarádka toho mela jednou dost a prostě si je všechny vyholila, jenže potom to vypadalo ještě hůř, o dorustani nemluve. Zkuste nejake kvalitní tuzidlo nebo gel na vlasy + tu zehličku. Pokud Vám vlasy krepatí, možná je máte vysusene, treba by pomohly nejake masky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.