Nejste přihlášen/a.
Asi oběma vám probíhá hlavou myšlenka, jak to smazat, kdyby se to profláklo, oba byste měli problém a těžko říct kdo větší...
... teď nic neřeš, a normálně po prázdninách nastup do šloly, a dělej, že nic nebylo, a věř, že ten učitel se bude snažit o to samé - pomozte si v tom navzájem, ten úlet ututlat.
Když se to neututlá, tak tvůj učitel bude mít na krku obvinění ze zneužití svěřené osoby a ve školství si už asi neškrtne. A ty sama riskuješ, že v tom horším případě půjdeš do ústavní výchovy.
Takže, jestli jsi toho učitele opravdu nějak vyprovokovala, a jestli ho máš aspoň nějak ráda, tak se teď zkus zachovat jako dáma a vše zatajit, život jde dál...
Nepřestupuj na jinou školu, tím bys v případě podezření třeba ze strany učitelského sboru potvrdila jejich teorie...
Hele, znova čtu Tvůj dotaz...
... bojíš se odsouzení - odsoudit by Tě mohl akorát sklerotik, který už radši zapomněl, co v mládí vyváděl...
... ale jako fakt, příště si zkus vybrat jiný sexuální objekt, než učitele, říká se, že "co je v domě není pro mě", a tady to platí dvojnásob. Protože to není jen o morálce, ale hlavně o zákonech. Jasně, srdci neporučíš, chápu a znám, ale tohle by měl zvládnout ten učitel. I když, taky je to jen člověk...
@zajda888: Trošku ze života...
... akorát já to měl horší, že jsem dělal na pionýrských táborech vedoucího, a jsem trošku ulítlej na mladý kluky...
... takže to byla občas těžká fuška, abych se choval jen jako vedoucí a kontroloval se, prostě abych byl profík...
... a v této "práci" jsem to dal a mám 100% čisté svědomí...
... a v osobním žívotě už jsou všechny moje úlety promlčené...
@sparks: tyhle věci je dobré uchovat jako tajemství, aspoň do doby, kdy by to někomu ublížilo. Když se teď začneš chovat podezřele, začnou lidi přemýšlet proč se najednou chováš tak, jak se chováš. Zkus to kousnout, určitě i učitel bude rád, když se budeš chovat, jak kdyby se nic nestalo, ty nepřijdeš o školu, kam se ti dobře chodí, a on nepřijde o práci a pohodové žáky. Psal jsem tady, že jsem ulítlej na mladý kluky, dělal jsem dřív pionýrského vedoucího, bylo mi s těma děckama fajn, a moje představy o nich jsem měl v hlavě a stačilo mi, že jsou šťastní, že jsem s nimi a že jim dělám zábavu, a oni to brali a měli mě rádi...
Nejsem takový znalec zákonů. Od toho jsou tady jiní borci. Přesto si myslím, že u osoby závislé, je ta věková hranice pro trestní odpovědnost vyšší, než těch 15 let.
Sex je většinou zdraví prospěšný ,
učitel to určitě nebude nikde vytrubovat ,stálo ho by to místo ,
asi u něho budeš mít u tabule protekci ,
ale jestli je to pravda tak učitel bude možná chtít zase ,
když to nikde neřekneš ani on ,tak se to nikdo nedoví .
Pokud se budete chovat jako každý žák, tak by problém neměl být.
Pokud budete pokračovat v zábavě /píšete, že nevíte jak se s ním budete bavit/, nebudete ho na vštěvovat v kabinetě o samotě, nebudete se mu dívat přímo do obličeje, a házet pohledy atd., tak to snad půjde.
Na jeho hodiny se připravujte, nic s ním neřešte, nekonzultujte o samotě, a když, tak vezmete ssebou doprovod - spolužák- spolužačka, anebo vše ať řeší rodiče /zástupce/, nechte otevřené dveře apod..
Žádné náznaky a vyhledávání. To, že jste měli styk Vás neopravňuje, abyste na něj byla drzá, flirtovala s ním, hihňala se, vyrušovala, neuměla látku.
Pokud to je tedy pravda, povětšinou si učitelé vědomi toho, co dělají, že se na to může přijít a jestli se to stalo přímo ve škole, no nevím, dnes je každý opatrný, kabinety jsou volně přístupné, nebo se zamkl? I to je podezřelé, nikdy nevíte, kdo se zrovna za učitelem chystá přijít.
Máte strach, že se to provalí - tak to záleží jenom na Vás, na Vašem chování. A když se tak bojíte, tak rada je jednoduchá - nepokračujte v tom. Vy budete mít zkaženou pověst po celé škole a bydlišti, přestup Vás nemine a on bude mít ještě větší a ze školy bude muset také odejít.
Stávají se i horší věci. Dělejte, jakože nic se nestalo. Koukněte, jak to vyřešil tento senátor ...
Také nevím, proč by se to mělo provalit. To záleží jenom na tobě. Učitel nic říkat nebude, to je jasné, takže zbýváš jenom ty. A z tvého psaní je jasné, že ani ty nemáš zájem se s tím někde chlubit. Vlastně to dopadlo pro tebe docela dobře. Mohla si být i těhotná. A přestoupit na jinou školu? Nač si přidělávat zbytečně starosti a rodičům také.
Pokud se nějaký učitel vyspí se studentkou, tak ten učitel je ten poslední, kdo by o tom chtěl někomu něco říct. Stačí mlčet a nemůže se to provalit. Hlavně je potřeba se s tím nikomu nesvěřovat, ani tzv. nejlepší kamarádce. Je příliš málo lidí, kteří dokážou udržet tajemství. Už se hodněkrát stalo, že něčí nejlepší kmarádka ujišťovala, že si to určitě nechá pro sebe a třeba po několika dnech o tom "tajemství" najednou někdo psal na facebooku apod. Pokud by někdo dělal nějaký "narážky",třeba ve smyslu - jaký to bylo s tím učitelem apod. tak je hlavně potřeba mlčet a říct na to třeba, že blbě kecá. Když by někdo něco naznačoval, tak to totiž ještě vůbec neznamená, že někdo něco ví. Lidi si hodně vymýšlí nebo zkouší někoho "popichovat" nějakým výmyslem, aniž by reálně něco věděli.
Tak vy máte obavy...
Ano, riziko, že se "to dostane mezi lidi", je vysoké.
Už se ale stalo. Chyba je v obou účastnících, dovolila bych si tvrdit, že větší udělal ten učitel. A také to pro něho může mít docela následky.
Rada? 1. Mlčet, 2. už to nikdy (minimálně po dobu studia na této škole) neopakovat.
Nedávno se něco podobného řešilo v našem kraji. Učitel byl můj bývalý spolužák (tedy už dost starý, aby měl rozum), slečna se rozhodla ho žalovat v době, kdy jí bylo cca 19 (styky měli údajně od jejích cca 16 let). Dostal myslím 6 let natvrdo...
Abych mohla přesně odpovědět, tak jsem to musela zase vygůglit.
Tak žalovala ho za "sexuální nátlak". Údajně zneužil svého postavení... Ne, neznásilnil ji.
Popravdě - vím jen o málo víc, než co jsem se tenkrát dočetla v médiích. A informace jsem hledala, protože jsem ho znala. Můj osobní názor je stejný, jako v případě tazatelky - svůj díl na tom mají oba, on jako pedagog větší.
Jinak aby sis nemyslela že je to něco vyjímečného...z gymplu jedna profesorka dodnes neví jestli její druhá dcera není náhodou mého spolužáka...to že spolu spali na plese se ví a že pak byla těhotná se také ví...jestli to ví manžel netuším, ale po škole a po spolužácích o tom ví skoro každý a nic z toho nikdy nebylo, protože proč dělat někomu problémy větší než si nadrobil on sám...
Možnost smazat to má jen administrátor. Musíte ho o to ale požádat vnitřní poštou (což bude pro neregistrovaného možná problém).
Na Tvoji žádost jsem poprosil o smazání příspěvku. Myslím, že se v tom nikdo nepozná, a možná by tenhle příspěvek mohl být ponaučením jiným lidem. Takže vlastně ani nevím, jestli by tady ten příspěvek neměl radši zůstat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.