Nejste přihlášen/a.
Ahoj a hezké Vánoce,
má tu někdo zkušenost s intimním piercingem ať už bradavky nebo přirození, jak jste to pak řešili když se člověk seznámí s někým novým? Říkáte/slyšeli jste to od protějšku dopředu a nebo to bylo překvapení, Jaká byla vaše reakce?
Vím co chci a proč to chci a teď uzrál čas do toho nastoupit, tak si udělám radost, ale tohle je věc která mě zajímá jak se k tomu pak staví ostatní, za mě mám názor že je to každého věc a u holek mě to i přitahuje.
Pěkné svátky a díky za odpovědi.
Dobrý den, "okovejte" si tělo, až v době, kdy budete natolik vyspělá a silná osobnost, že si podobné otázky nebudete připouštět, resp. budete na to mít takové "koule", že to budete považovat jen za svou věc a na názory jiných nebudete brát zřetel. Je to Vaše tělo a Váš problém - ostatní to buď přijmou nebo zavrhnou (a s tím silná osobnost počítá). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.