Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šumivé bomby do koupele

Od: anonym123* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dělám domácí bomby do koupele normálně ze sody, kyseliny, škrobu, trochu hrubé soli, k tomu jsem přidala 2 lžíce vody a 3 lžíce oleje. Bohužel je ale někde nějaký problém, že se mi to furt nafukuje i když se to snažím zadusit? Co bych měla přidat..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejsem chemik, ale problém bude asi v té přidané vodě. Proč ji tam přidáváte? Tím logicky předčasně nastartujete chemickou reakci, ke které má dojít až po ponoření do vany.

hodnocení

0x
Moc vody. Na 100g sody maximálně jedna lžice. S tou vodou fakt opatrně, aby to nezačalo penit právě. Na 100g sody také maximálně 2 lžíce oleje.

beraluc
hodnocení

0x
Dávám na 100g sody lžíci oleje a půl lžíce vody. V jedné formicce mi asi zůstala kapka tekutiny, taky mi pořad ,vybihala’
doplněno 23.12.19 00:40: A tekutinu přidávat pomalu po kapkach, jak začne penit, hodně míchat
Šumivé bomby do koupele

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]