Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můžete doporučit rybu bez kostí? Abych ji buď měla minimálně (a velké) nebo takové, aby se mohli sníst a nehrozilo, že uváznou v krku.
Děkuji za doporučení.
Teď mají v lidl výborný losos lidl.cz/.... Měl být na vánoce, ale už jsme ho snědli, tak pojedu pro další. Kost žádná, ale je to přes kilo, tak jestli to zpracujete.
Určitě žralok, ale žádná extra dobrota to není. Potom pangasius a to už je přímo hnusná ryba. Ale v celý řadě prodejen (Makro apod.) si můžeš koupit filety v podstatě z jakýkoliv ryby a ty bývají vykoštěný. Dobře se kosti vyndavají třeba z platýza nebo kambaly, tam v podstatě vytáhneš celou kostru najednou. Taky filety z tuňáka nemají v podstatě žádný kosti... A pak zbývají ještě rybí prsty
Žraloka jsme koupili, ochutnali a zbytek asi 2kg postupně dávali kočkám, protože to fakt nešlo. Ani kočky nebyly nadšené.
Ale Pangasius je normální dobrá ryba... pokud se povede koupit chlazený a ne mrazený, tak za mě dobrá volba. Žádná výrazná vůně a chuť, což mi vyhovuje.
Novaco dělá nejen kostky, ale i filet mořské štiky a ty jsou bez kosti. A většinou každý čtvrtek mají v Lidlu mořskou štikiu čerstvou. Loso ani pangacius mi nechutnají. Nevím, jak jste na tomm finančně, ale vůbec nejvíc mi chutná candát, ten je opravdu naprosto bez kosti.
No mořský ďas je výborná ryba, ale patří mezi ty nejdražší a všude ji nemají. V Makru ano a klidně bych si ji na Vánoce dopřála, ale mám to dost daleko. Tak jsem také letos sáhla po Lososu.
Oba mí synové podnikají a ještě i má kamarádka a mám svou kartu. V čem, to snad není důležité a já už nepodnikám . A do Makra jezdím tak tak 4x do roka na větší nákupy a při té příležitosti si tam vždy koupím nějakou tu čerstvou mořskou rybu. Zase až tak daleko to nemám Praha je ode mne 50 km, ale já nemám auto, tak mne tam vždycky někdo sveze. Ale kdybych tam dojela na kole, tak bych si pro tu rybu teda určitě zajela častěji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.