Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr koupacího dámského županu

Od: dakon® odpovědí: 11 změna:

Ahoj, mohli by jste mi prosím doporučit konkrétní damský koupací župan? Měl by být samozřejmě savý a ne moc těžký. U materiálu zvažuji mikrovlákno nebo bavlnu. Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mikrovlákno nesaje. Vybírejte bavlněný. Bývá froté a také, nevím jak se tomu opřesně říká, má to povrch jako oplatky. Takové jako malé plastické čtverečky to dělá. Ten je fakt skvělý.

Vaflový, babi.

Jojo, vaflový. Ineženýrko, děkuji. Ten je jako župan po koupeli, ideální.

hodnocení

Děkuji, tady mě děsí možnost seprání o 8%

@dakon vzít o číslo větší a vyprat. Taky jsem se na ně dívala, líbí se mi.

hodnocení

2x

Župan z huňatého mikrovlákna nedoporučuji. I když nejsem tlustá, připadám si v něm jako medvědice. A kdybych si ho chtěla vzít třeba do lázní, zabral by půl kufru.

Kdysi se dělaly župany se zapínáním na knoflíky. Tak to také ne! Jedině s vázačkou. Osobně mám nejraději župan saténový. Od jara do podzimu je příjemný. Nesaje, ale v koupelně mám přece ručníky :).

jirenska
hodnocení

2x

sahnu vždycky po tomto, kvalitním shop.veba.cz/...

hodnocení

Co by jste rekli na lidl?

lidl.cz/...

lipanek

Tak má kapuci a to může být pro někoho rozhodující. Já tedy kapuci na županu mám, ale nikdy si ji z koupelny na hlavu nedávám..

Jedině, co mi župan s kapucí pomohl, tak bylo, když jsem měla chřipku se zimnicí. Lehla jsem si do postele s kapucí na hlavě, abych se zahřála a vypotila.

Jinak se mě zdá ten župan z Lidlu takový pánský, ty velké kapsy a dlouhé rukávy.

Ani barvy nic moc.

Cenově vychází stejně, jako moje ukázka z Veby. A navíc má hezčí barvu a je takový pro ženu jemnější.

hodnocení

Dekuji, objednano

liska5
hodnocení

0x

Koupací? Jedině takový, jak nafasujete ve wellness. Takové měkké jemné froté.

Určitě ne mikrovlákno. To nesaje a Vy budete dál nejen mokrá, ale po čase i zpocená, protože u bazénů bývá nejmíň o pět stupňů tepleji, než doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]