Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mohli by jste mi prosím doporučit konkrétní damský koupací župan? Měl by být samozřejmě savý a ne moc těžký. U materiálu zvažuji mikrovlákno nebo bavlnu. Děkuji
Župan z huňatého mikrovlákna nedoporučuji. I když nejsem tlustá, připadám si v něm jako medvědice. A kdybych si ho chtěla vzít třeba do lázní, zabral by půl kufru.
Kdysi se dělaly župany se zapínáním na knoflíky. Tak to také ne! Jedině s vázačkou. Osobně mám nejraději župan saténový. Od jara do podzimu je příjemný. Nesaje, ale v koupelně mám přece ručníky .
Tak má kapuci a to může být pro někoho rozhodující. Já tedy kapuci na županu mám, ale nikdy si ji z koupelny na hlavu nedávám..
Jedině, co mi župan s kapucí pomohl, tak bylo, když jsem měla chřipku se zimnicí. Lehla jsem si do postele s kapucí na hlavě, abych se zahřála a vypotila.
Jinak se mě zdá ten župan z Lidlu takový pánský, ty velké kapsy a dlouhé rukávy.
Ani barvy nic moc.
Cenově vychází stejně, jako moje ukázka z Veby. A navíc má hezčí barvu a je takový pro ženu jemnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.