Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvení vlasů-blond melír

Od: verunka07* odpovědí: 7 změna:

Ahojky,potřebovala bych pomoc.Koupila jsem si Blond barvu od palette color xxl(ryzí platina) a chtěla bych si jí udělat proužky do vlasů,jenže moje vlasy jsou tmavě hnědé a tak nevím,jestli by mi to chytlo a nebylo by to žluté ještěhůře rezavé. Měla bych si předtím odbarvit vlasy peroxidem?Bojím se ale,že si vlasy nenapravitelně zničim.A nevíte,kde se dá peroxid koupit?Díky moc za odpověĎ.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amlim*
hodnocení

3x

Verunko,ráda poradím,jsem původní profesí kadeřnice, koupenou barvou tmavé vlasy opravdu jen zesvělíte.Do odbarvování se nepouštějte.Jedině si sehnat melír v prášku.Moje rada je ,svěřte se do rukou odborníka.Melír se potom špatně napravuje.*jasne*

verunka07*
hodnocení

Děkuji. Ale byla jsem už u kadeřnice a ta mi to vymlouvala,že by mi to nejdříve musela tak 5 zesvětlit a až potom nabarvit(bylo by to nadlouho).Melír v prášku už jsem zkoušela také a dvakrát ,ale pokaždé jsem ty proužky měla rezavé a nepěkné tak už opravdu nevím,co by mi chytlo :(

amlim*

*jasne*Myslím,žePlatifizem,by to šlo,musela bych vás vidět,to je přípravek na melírování a s tím jsem i romským ženám udělala perfektní melír.Je to ale materiál pro profes.kadeřnice,ne pro amatéry.*jasne*

veselka*
hodnocení

0x

Na barvení už chodím jenom ke kadeřnici a neměnila bych. Záleží, co používá, také mám své vlasy tmavší a vždy mi dá kombinaci pěkné blond, hnědé a červené, tak to mám ráda a barvy jsou vždycky tak jak mají být.

Po létech domácího barvení, už bych to tak nechtěla, radši si zaplatím kvalitu a profesionalitu.

nickholka*
hodnocení

0x

Ahojky taky jsem si ji nedávno koupila a mám špinavej blond skoro světle hnědá a v tom blond melír a ráda bych si udělala taky proužky. Ale mám stejnou obavu jako ty. Už jsi se obarvila? :)

verunka07*
hodnocení

Čauky, ano obarvila jsem si je ,ale moc dlouho jsem na sobě tu barvu neměla.-chytlo to úplně dorezava a bylo to škaredé a prototed musím mít barvu skoro až dočerna :(

studentka*
hodnocení

0x

Ahoj,

jestli ti můžu poradit, zkus raději skočit ke kadeřnici. Domácím barvením žádaného odstínu nedosáhneš. Jinak cokoli kolem účesů najdeš na stránce www.vlasy. cz, ale doporučuji ti tu kadeřnici:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]