Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze něčím změkčit boty?

Od: m123* odpovědí: 7 změna:

Pravidelně již několik let si kupuju boty Salomon. Letos jsem si koupila zatím nejdražší a bohužel i nejhorší. Když jsem si boty v obchodě zkoušela, tak mi to nepřišlo, ale při chůzi venku jsem zjistila, že jsou hrozně tvrdý. Svršek určitě změkne, protože je to de facto látka, ale podrážka mi příjde až extrém.Až mi z toho bolí chodidla. Přitom recenze byly velmi pozitivní. Lze něčím nebo nějak udělat, aby podrážka trochu změkla? Nechce se mi 3 tisíce nechat válet v botníku :( . Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

regioj
hodnocení

2x

Také kupuju už X let boty od Salomonu, konkrétně ty běžecké a pokaždé mám taky ten samý problém. Nicméně po pár dnech intenzivního nošení se vše srovná a přizpůsobí. Každopádně přátelé běžkaři řeší obdobné problémy s lyžáky tím, že je nechají pár hodin v chladničce. Osobně jsem nikdy nezkoušela, ale jsou prý potom měkčí. A za zkoušku nic nedáte ;)

m123*
hodnocení

Děkuju, zkusím.

hodnocení

0x
Muzu se optat, jaky model jste si konkretne poridila?
m123*
hodnocení

Shodou náhod mám úplně ty samé. Radím počkat a vyšlápnout si je. Krásně se noze přizpůsobí. Je pravda, když jsem se rozhodovala, ve kterém obchodě si je koupím, tak jsem se rozhodla pro ten, kde mi na noze seděli pohodlněji. I tak byly ze začátku nepoddajné.

hodnocení

0x

RENAPUR Balzám na kůže

doplněno 05.12.19 17:12:

záleží na materiálu, který chcete měkčit - pokud je to plast, guma... tak tedy nevím

m123*
hodnocení

Zkusím již výše zmíněnou ledničku a když nepomůže, tak zkusím vaši radu. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]