Nejste přihlášen/a.
Pravidelně již několik let si kupuju boty Salomon. Letos jsem si koupila zatím nejdražší a bohužel i nejhorší. Když jsem si boty v obchodě zkoušela, tak mi to nepřišlo, ale při chůzi venku jsem zjistila, že jsou hrozně tvrdý. Svršek určitě změkne, protože je to de facto látka, ale podrážka mi příjde až extrém.Až mi z toho bolí chodidla. Přitom recenze byly velmi pozitivní. Lze něčím nebo nějak udělat, aby podrážka trochu změkla? Nechce se mi 3 tisíce nechat válet v botníku . Děkuji.
Také kupuju už X let boty od Salomonu, konkrétně ty běžecké a pokaždé mám taky ten samý problém. Nicméně po pár dnech intenzivního nošení se vše srovná a přizpůsobí. Každopádně přátelé běžkaři řeší obdobné problémy s lyžáky tím, že je nechají pár hodin v chladničce. Osobně jsem nikdy nezkoušela, ale jsou prý potom měkčí. A za zkoušku nic nedáte
RENAPUR Balzám na kůže
záleží na materiálu, který chcete měkčit - pokud je to plast, guma... tak tedy nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.