Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Tělo si na HA nějaký čas zvyká (cca 3 měsíce). Tudíž výkyvy a nepravidelnost menstruace jsou v této době docela časté. Pokud by toto trvalo déle, proberte to se svým gynekologem.
Zbytečně se stresujete. Pro jistotu si můžete udělat těhotenský test, ale to jsme Vám zde již radili. Já chápu, že máte asi z těhotenství strach, ale podle mne je zbytečný.
Při braní antikoncepce se počítá s pravidelným cyklem 28dní, takže menstruace může být častěji, pokud je třeba žena zvyklá na cyklus delší než 30dní. Taky při prvním užívání se začíná brát nejlépe první den menstruace a o to se celý první cyklus zkrátí, pak už menstruace obvykle přichází ve stejný den v týdnu, postupem času se může nástup o den dva ještě posunout a zároveň celá menstruace zkrátit, protože když nenaroste sliznice, není moc co by krvácelo.
A pokud pochybuju o možném těhotenství, udělám si těhotenský test. Stojí opravdu pár korun, třeba v Tesco se dá Pepino koupit do nějakých 40Kč, já jsem kupovala na vietnamské tržnci ten samý za nějakých 17Kč. Falešně pozitivní nebývá, takže pokud nevíte, než si lámat hlavu, udělejte si test, když vyjde negatvní za pár dní znovu a hned budete vědět, jestli těhotná jste či nikoliv. Vážně si myslím, že kdo souloží, neměl by se stydět si test koupit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.