Preju krasny vecer, Potrebovala bych poradit. Trpip ekzemama a mam citlivou plet. Uz jsem vyzkousela spoustu makeupu, po kterych jsem ale mela ekzem po celem obliceji, plus jsem mela natekle oci a tvare.. uz mam strach kupovat naslepo, ale v obchode vzdy doporuci cokoliv, jen aby to prodali. Tak jsem se chtela obratit sem na vas, zdali nekdo mate podobne problemy a pokud ano, dali byste nejaky tip? Dekuji Vzhledem k memu povolani bohuzel alespon zakladni liceni je nutne :/
Diesel, nemáte tak docela pravdu. Třeba kdyby slečna pracovala jako recepční v nějakém dobrém hotelu, záleží i na tom. To by musela být dokonalá krasavice, aby si mohla vyjít bez nalíčení. A takových je hodně málo, nebo vlastně ani nejsou. Máte pravdu, že by mohla jít třeba pracovat do nějaké továrny k pásu, tam by upravenou tvář určitě nevyžadovali. Ale jsou opravdu zaměstnání, kde se upravený zevnějšek vyžaduje.
No jo to, jste vy ženské-i když Vám to -škodí ,je to zbytečné vyhazování peněz atd, musíte to mít kdyby se začalo nosit na hlavě ho-no tak to všechny budete chtít. Pokud mi něco škodí-vysadím to a všichni mi polibte víte co!
Zkusila jste BB kosmetiku? Posílám odkaz, ale mají toho samozřejmě mnohem víc. Já jsem nikdy s touto kosmetikou problémy neměla. Ale každá pleť je bohužel jiná. Napište, co jste až doposavad vyzkoušela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.