Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkuste při milování změnit polohu - Vy nahoře a sama si budete regulovat "zásun" (hloubku, čas, úhel, razanci). Zdravím!
Měla jsem ten samej problém. Bohužel i přes to, že jsem striktně dodržovala hygienu, tak jsem do té ranky téměř vždy dostala nějakou infekci a co měsíc jsem byla na gyndě. Byl to jeden z důvodů proč jsme se s partnerem rozešli, protože jsem začala odmítat sex. S dalším, kterej ho měl normální velikosti, bylo vše ok. U nás byl problém ten, že byl partner abnormálně vyvinutej a já / potvrzeno dr. i několika muži / ji mám úzkou. Změna polohy nepomáhala.
Než se vypravíte za chirurgem, zkuste trénovat a trochu vstup dilatovat, pravidelně, postupně. Robertků je na trhu spousta. Ale bude to pár měsíců trvat. Udělejte něco nebo si bolestí znechutíte sex a to by byla škoda. Možná je taky partner neobratný, pokecejte s ním o tom. On bude polichocen, jakého má velkého a jistě se domluvíte na postupu, který bude šetrný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.