Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doktorka na gynekologii

Od: nikolkaoxx* odpovědí: 7 změna:
Jak mi může říct doktorka na gynekoligii ze to vypada ze to dostanu a po chvilce mi rict ze to vypada na naznak tehotenstvi? A odmitla mi vzit krev jestli jsem těhotna

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud je to ještě příšil brzy po možném oplodnění, tj. ovulaci, v krvi se nic neukáže. Krev je průkazná nejdříve cca 10 dní od inkriminovaného pohlavního styku. Takže i kdyby vám krev vzala, tak by asi z toho moudřejší moc nebyla. Prostě musíte ještě počkat.

liska5
hodnocení

3x

V obou případech, které uvádíte, je děložní sliznice vyšší a prosáklá. Kupte si těhotenský test.

lidus*
hodnocení

2x

Milá Nikolko, spousta vláken a naprosto zbatečných. Již v prvním zněla rada, kupte si v lékarně test, druhá zní, změňte lékaře, pokud se vám jeho jednání nelíbí. Co přítel, toho už jste vyměnila?

hodnocení

0x

Pokud je již poznat okem a pohmatem změny na děloze, pak to není úplně čerstvé. Těhotenský test z krve můžete taky žádat jako samoplátce a musí vám ho udělat. Ale ani tak nemusí hned ukázat, pokud je to čestvé.

nikolkaoxx*
hodnocení

Mě řekla že to vypada že jsem těhotna 14 dní ale že mi prostě krev nevezme že mi nechce vzit krev
dostal

co je samoplátce

lidus*

Samomlátce je ten co si to hradí sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]