Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbytečný sliby

Od: nikolkaoxx* odpovědí: 15 změna:
Mám kluka jsme spolu rok a 5 měsíců on mi zakazal se bavit s holkama atd.. Já jsem mu zakazala se bavit s klukama protože jeho kamoši jsou feťaci.. Já jsem ho poslechla a přestala jsem se s holkama bavit on mi rekl že se s klukama nebude bavit jenze se porad snima bavi je treba snima venku 2 dny a potom zamnou prijde a začne se mi omlouvat a slibovat mi ze to už neuděla atd .. A kdyz jsem mu to odpustila tak to znova udelat a je to pořad to sami dokola.. Co bych měla udělat aby se snima přestal bavit a aby měl víc času na mě? Nechci ho ztratit

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x
Nikolo,
můžeš nám prosím prozradit, kolik je vám oběma let?
Mám takový pocit, že jste oba velmi mladí.
Chováte se jako děti.
A děti by neměly mít vztah.
Počkejte si pár let, až duševně vyzrajete.

hodnocení

9x

Vztah nebude fungovat, pokud si vzájemně dáváte nějaké příkazy a zákazy. Komunikujte spolu o tom v čem vám vztah nevyhovuje, co vám vadí a pokud vám na sobě záleží, snažte se to změnit a zlepšit. Pokud to nepůjde, pak si najděte oba jiné partnery pro vztah. Ono i ve vztahu je důležité mít své zájmy, přítele atd. lidé se přece nevlastní, nejsou majetkem jeden druhého. Cokoliv si vynucovat na tom druhém, není dobrý základ pro fungující vzah.

nikolkaoxx*
hodnocení

Já jsem mu už stokrat řekla co mi vadí ve vztahu on mi rekl ze se v tom změní ale jeste se v tom nezmenil..A jinyho nechci protoze všem mim bejvalím šlo jenom o to jedno ale jemu nejde jenom o to jedno.. Mám bejvaliho kterej me mlatil jako psa ze me az malem zabil Ale teď toho kluka co mám tak on je pravej opak .. Uděla pro mě prvni i poslední jde na něm videt ze me miluje jenom mi na něm vadí to že se bavi s feťakama..

lidus*
hodnocení

9x

Měla byste si najít nového přítele. Nikdy mi manžel nic nezakázal a nikdy jsem nezakázala já nic jemu.

nikolkaoxx*
hodnocení

Já jsem mu to zakazala s toho důvodu že jeho kamarádi fetujou a nechci aby i on začal fetovat a jeste kvuli tomu že jeho kamaradi dělali na mě pomluvy že ho podvadim atd.. A on tomu věřil..
A on mi to zakazal s toho důvodu že moje kamaradky jsou kurvy a on nechce abych se prej "Kurvila"
lidus*

Koukám, že oba máte pěkné kamarády ale nic to nemění na tom, že partner není pes co se vodí na vodítku a když neposlechne, zavře se doma a uváže na řetěz. Nejednám tak se psem, natož s partnerem.

hahanaj*

myslím, že tazatelce víc než 15-16 let nebude... podle názorů a otázek

A to už je možná těhotná.

nikolkaoxx*
hodnocení

Sorry ale je mi 18
nikolkaoxx*
hodnocení

Jenže vas partner se urcite nebavi s feťakama tak se urcite nebojite ze zacne fetovat

zlatka
hodnocení

1x

Tady asi žádná rada neexistuje. Ale jestli ho nechcete ztratit, tak se musíte smířit s tím, že on za svými kmarády chodit bude. On ví, že mu to zase odpustíte, protože ho nechcete ztratit.

nikolkaoxx*
hodnocení

Ale aspoň kdyby měl normalní kamaradi ale ne sami feťaci
elane

Přísloví: "Vrána k vráně sedá", jste asi slyšela. Takže pokud se váš přítel stýká s feťákama, buď už fetuje taky nebo časem fetovat začne. Nedělejte si žádné iluze. Nebo chcete mít partnera feťáka? To prostě nedopadne dobře.

Dneska je den proti násilí páchaného na ženách. Poslouchám v rádiu jejich smutné příběhy. Pokud s tím budoucím feťákem neskončíte včas, budu za pár let poslouchat v rádiu váš příběh. A budete tam vyprávět, jak jste ho původně milovala. Nestačím se divit, jak byly / jsou a asi i budou ty holky naivní. Nechají mlátit sebe i své děti, jenom aby nebyly samy?

Proboha PROČ? Nechápu, nechápu, nechápu. *sok* *plac*

hodnocení

1x

Jakmile se přes vztah mihne stín alkoholu nebo drog, nic neřeš a co nejrychleji utíkej. Jinak se celá láska změní na obviňování, nedůvěru a smiřování a naděje na změnu a pády do zklamání a pocity opuštěnosti. Láska není o tomhle, láska je o něčem jiném. A když to není, škoda času a slz. K ničemu to stejně nevede! Vlastně jsi to už sama zažila. Co se za ty roky změnilo? A myslíš si, že se změní? Rozhodně ne.

hop®
hodnocení

0x

Vztah není o zákazech, ale o toleranci. Nemůžeš mu zakázat jeho kamarády a pak s tím klukem můžeš zůstat. Anebo jeho kamarády nebudeš tolerovat a budeš i bez toho kluka. Ve tvém případě mi druhá možnost připadá rozumnější, protože on se nezmění...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]