Nejste přihlášen/a.
Vztah nebude fungovat, pokud si vzájemně dáváte nějaké příkazy a zákazy. Komunikujte spolu o tom v čem vám vztah nevyhovuje, co vám vadí a pokud vám na sobě záleží, snažte se to změnit a zlepšit. Pokud to nepůjde, pak si najděte oba jiné partnery pro vztah. Ono i ve vztahu je důležité mít své zájmy, přítele atd. lidé se přece nevlastní, nejsou majetkem jeden druhého. Cokoliv si vynucovat na tom druhém, není dobrý základ pro fungující vzah.
Měla byste si najít nového přítele. Nikdy mi manžel nic nezakázal a nikdy jsem nezakázala já nic jemu.
Tady asi žádná rada neexistuje. Ale jestli ho nechcete ztratit, tak se musíte smířit s tím, že on za svými kmarády chodit bude. On ví, že mu to zase odpustíte, protože ho nechcete ztratit.
Přísloví: "Vrána k vráně sedá", jste asi slyšela. Takže pokud se váš přítel stýká s feťákama, buď už fetuje taky nebo časem fetovat začne. Nedělejte si žádné iluze. Nebo chcete mít partnera feťáka? To prostě nedopadne dobře.
Dneska je den proti násilí páchaného na ženách. Poslouchám v rádiu jejich smutné příběhy. Pokud s tím budoucím feťákem neskončíte včas, budu za pár let poslouchat v rádiu váš příběh. A budete tam vyprávět, jak jste ho původně milovala. Nestačím se divit, jak byly / jsou a asi i budou ty holky naivní. Nechají mlátit sebe i své děti, jenom aby nebyly samy?
Proboha PROČ? Nechápu, nechápu, nechápu.
Jakmile se přes vztah mihne stín alkoholu nebo drog, nic neřeš a co nejrychleji utíkej. Jinak se celá láska změní na obviňování, nedůvěru a smiřování a naděje na změnu a pády do zklamání a pocity opuštěnosti. Láska není o tomhle, láska je o něčem jiném. A když to není, škoda času a slz. K ničemu to stejně nevede! Vlastně jsi to už sama zažila. Co se za ty roky změnilo? A myslíš si, že se změní? Rozhodně ne.
Vztah není o zákazech, ale o toleranci. Nemůžeš mu zakázat jeho kamarády a pak s tím klukem můžeš zůstat. Anebo jeho kamarády nebudeš tolerovat a budeš i bez toho kluka. Ve tvém případě mi druhá možnost připadá rozumnější, protože on se nezmění...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.