Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VEVIO, další podobné obchody?

Od: aknelka® odpovědí: 17 změna:

Tolik zájmu jsem u svého dotazu na obchod Vevio fakt nečekala.

Dnes jsem se dostala k této informaci, tak se k obchodu vrátím:

"...momentálně se jedná o eshopy : Vevio, Dresser, Monkero, Blackhero, Rivalenti, Ulzo, Tall, Blackpanda, Zizer, Musismit, Rintio, Taker, Zento, Simplee ... jeden majitel, 21 účtů, aušus z Wishe za drahé peníze - návratnost peněz nula."

Můj dotaz: zná někdo ty zbývající účty? Mohl by je prosím doplnit, když jsou ty Vánoce? Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A k čemu? Stačí nakoupit levně rovnou z číny a nebo od solidních zavedených eshopů v čr. Překupníka snad poznáte podle obchodních podmínek jednotlivých eshopů, stejně ti šmejdi převléknou 3x týdně kabát...

hodnocení

0x

A co chcete vlastně vědět, nebo doplnit? Jenom blázen by objednával v uvedených obchodech. Vevio je trochu známější mezi lidmi a všichni už doufám vědí, že nemají v tom obchodě objednávat nic. Natož v těch, které jste zde uvedla. Já nechápu, proč jsou lidi pořád tak nepoučitelní a stačí jim, že je to napsáno česky a už jsou přesvědčení, že nebudou okradení :-D. Snad si myslí, že se jedná o nějaký český e-shop, nebo co. Ale to je v dnešní době už skoro neomluvitelná hloupost a s tím nikdo nic neudělá. To je asi stejné, jako "hledám práci na doma". Nejlépe lepení obálek, nebo montování propisek. *zed*

@suzymon

Nechci dělat reklamu ale třeba Wish, začíná mít sklady i v ČR.

Já mám jednu cca ½ km od baráku.

Na internetu koupíte a ten samý den si vyzvednete.

Pravda, prozatím u nás nemají velký výběr zboží, ale prodavačka mi říkala že se teprve rozjíždí.

VEVIO, další podobné obchody?

hodnocení

libor007, suzymon

Máte samozřejmě pravdu. Přesto si myslím, že v tom vánočním shonu se může stát, že někdo naletí - podle ohlasu toho prvního vlákna se tak stalo.

Omlouvám se těm, co jsou přesvědčeni, že zde zbytečně spamuju.

Aknelko, ale ti lidé, kterým je Vaše informace směrována, se sem určitě předem radit nepůjdou. Právě jsem odpovídala do jiné otázky na toto téma. "Kvalita zboží z VEVIO, recenze" Paní si koupila černé kalhoty u Vevio a dostala nějaký "hadr". Také se mohla napřed zeptat tady, když evidentně adresu zná a neudělala to. Až když naletěla, tak se přišla zeptat, co má dělat.

Někdo opravdu zjišťuje informace předem a ten si sem postezovat nepřijde. ;)

Claymane, pokud je to tak, tak to je jenom dobře. Škoda, že nikdo nenapíše, že díky poradně se vyhnul šlamastice. :)

Jj.Ti chytří? moudřejší? Se ptají dopředu a zkoumají .Ti druzí jsou hrozně chytří dopředu nic neřeší a zkoumají co a jak ,až naleti a mají problém!

babicka*
hodnocení

0x

Také jsem byla hloupá a naletěla jsem. Krásná halenka od Blackpandy a dočkala jsem se kusu obrovského hadru. Jěště byli tak drzí, že poslali k vyplnění reklamační list a od té doby nic. Až potom jsem si vše zjistila. Majetek společnosti 1,- Kč a jednatel mladý kluk, zřejmě bílý kůň. Recenze na D testu na ně,radí soudit se. Naštěstí jsem přišla "jen" o 300,- Kč. Člověk musí zarazit, aby se probral, ale patří mi to. A nějaké pani Novákové, která se mnou korespondovala přeji jen to nejhorší. Na každé prase se voda vaří, na to větší déle. Při našich zákonech se ale na někoho vůbec neuvaří.

sonjasonja

Bohužel jsem se taky ukvapila a objednala u Blackpanda, většinou obchody ověřuji, ale tady jsem nějak ujela. Za 900 Kč mi přišel po dvou měsících nechutný svetr z Číny. Reakce na emaily nula, psala jsem tam už asi 12x a nic.

asd1

Padesátkrát se tu napíše, že kupní smlouva je s číňanem a reklamovat se musí u něj, ale pořád se píše českýmu zprostředkovateli který to za zákazníka jen objednal, ale s reklamací nemá nic společného... A protože to je šmejd tak ani neodpoví - to je ovšem slušnost a ne jeho povinnost.

*zed*

priklad1*

Ten nechutný svetr by přímo v Číně stal necelou stovku. A té stovce by asi odpovídala ta kvalita

No já jsem právě objednávala v Číně 4 svetry. Každý kolem 28$, což je na Čínu dost, protože je to kolem 6 stovek. Ale já objednávám přímo u obchodníka na AliExpressu. Tak jsem sama zvědavá jaké ty svetry budou. A klidně dám vědět. Už jsem tam ale svetry kupovala a nemohu vůbec říci, že to jsou nechutné šmejdy. Objednávala jsem loni i do obchodu pro svou kamarádku a ta je pak úspěšně prodala. Já mám sama dva, které jsou velmi dobré kvality a které naprosto splnily očekávání. A ty byly levnější, než ty, co letos čekám. Tak jsem sama zvědavá, jak to dopadne a co nám přijde. Ale kdybychom nebyly spokojené loni, tak bychom letos určitě nic neobjednaly. A 9 stovek za svetr, tak by mne zajímalo o jaký svetr to šlo.

asd1

Nejspíš to byl svetr tak za stovku a ten zbytek provize zprostředkovatele.. Hejlů je pořád dost tak mají zlatý důl... Cena odpovídá kvalitě a šmejd je i číňan který to nafotí jinak než skutečnost.. Velikost může být špatně vybraná, není XL jako XL (Čína x Evropa)

To je pravda. Ale pokud na Aliexpressu prodejce nafotí jiný produkt než jaký nakonec dodá, tak mohu žádat peníze zpátky. Stačí vytotografovat a poukázat na nesrovnalosti. A dostanu peníze zpátky. Stalo se mi to několikrát. Ale tohle překupník neudělá nikdy.

priklad1*

Takhle je to se vším u těchto obchodů. Nekupte to, když slevní ze 1400 Kč na pouhých 500 Kč.

postovnezdarma.cz/...

A koupeno tady a jsou velmi dobré. Za cenu 220 Kč přímo vynikající

aliexpress.com/...

paros
hodnocení

0x

Mně krom upomínek na již dávno zaslanou platbu neposlali nic. na žádost o stornování objednávky nereagují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma recenze vevio
Otázky na téma vevio
Otázky na téma vevio recenze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]