Nejste přihlášen/a.
Zdravím chytré lidičky.
Doma vařím punč od oka - červené víno, rum, v černém čaji převařím hřebíček, skořici, badyán,přidám nakájený pomeranč a jablka, přidám hrozinky a mírně osladím. Ale nyní budu vařit na akci punč z 40 l vína a mám obavy, že se netrefím do poměrů. Zákon schválnosti funguje.
Otázka- kolik dáváte rumu na 1 litr vína? Nealkoholický (dětský punč ) budu vařit také, ale ten vařím z pomerančového džusu, tam nemohu nic pokazit. Prosím znalce punču o radu nebo alespoň o odhad, prostě co by vám chutnalo. Děkuji.
Jo, to bych mohla si doma odvážit (odměřit) suroviny na punč. Jen mám strach, že to co chutná mně, nemusí chutnat 80% návštěvníkům. Proto jsem chtěla vědět jak to dělají jiní. Našla jsem na netu hafol receptů, vytvořila tabulku z deseti a podělila. Ale poměry se tak rozcházejí, že opět nejsem moudřejší. Na žádný solidní průměr jsem se nedostala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.