Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grilovaná kachna

Od: gril odpovědí: 6 změna:
Mám rád grilované maso a nevím, zda se griluje i kachna, jestli se taky prodává jako gril.kuře, nikde jsem to zatím neviděl, jen pečenou jako husu v troubě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Griluje se, ale málokde celá, spíš jen prsíčka a v restauracích. Kdybyste ji chtěl dělat doma, receptů najdete dost.

gril
hodnocení

Pečenou kachnu běžně děláme v troubě dost často, mě teď zajímá ten gril, jestli se dá udělat jako kuře nebo to není dobré, má-li už někdo zkušenost *co*

Jak říkám - projděte si recepty a vyberte si ten, který vám bude vyhovovat. Skutečně netuším, co zrovna vy považujete za dobré :)

search.seznam.cz/...

gril
hodnocení

Já mám představu otáčivého grilu v mikrovlnce, nebo jako když v grilovací troubě v obchodě vidím grilovat nabodnutá kuřata, potom je prodávají celá nebo naporcují, tak proč nemají i kachny a husy?

hodnocení

0x
Stačí si dát kachní prsa jako steak na gril. Vcelku grilovat kachnu je zbytečné. Maso bude lepší z trouby, kde mu můžete dopřát čas aniž by se vysusilo.
Doporučuji grilovat bez kůže, jinak kachna s tím kapajicim sádlem uhoří. Prsa jsou snadná a dobrá. Proč si to komplikovat.

hodnocení

0x

Celou kachnu na rožni, jako grilujete kuře, nikdy neuděláte. Kachna bude tuhá, nebude k jídlu. Je to jiný druh masa, který se otáčivý gril nehodí. Leda jak píší ostatní, pouze prsíčka můžete grilovat třeba na kontaktním grilu, ale i to se musí umět. Kachní stehna na grilu budou také tuhá. Takže kachničku hezky do pekáče a péct klasicky. *mnam*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]