Mám rád grilované maso a nevím, zda se griluje i kachna, jestli se taky prodává jako gril.kuře, nikde jsem to zatím neviděl, jen pečenou jako husu v troubě.
Já mám představu otáčivého grilu v mikrovlnce, nebo jako když v grilovací troubě v obchodě vidím grilovat nabodnutá kuřata, potom je prodávají celá nebo naporcují, tak proč nemají i kachny a husy?
Stačí si dát kachní prsa jako steak na gril. Vcelku grilovat kachnu je zbytečné. Maso bude lepší z trouby, kde mu můžete dopřát čas aniž by se vysusilo. Doporučuji grilovat bez kůže, jinak kachna s tím kapajicim sádlem uhoří. Prsa jsou snadná a dobrá. Proč si to komplikovat.
Celou kachnu na rožni, jako grilujete kuře, nikdy neuděláte. Kachna bude tuhá, nebude k jídlu. Je to jiný druh masa, který se otáčivý gril nehodí. Leda jak píší ostatní, pouze prsíčka můžete grilovat třeba na kontaktním grilu, ale i to se musí umět. Kachní stehna na grilu budou také tuhá. Takže kachničku hezky do pekáče a péct klasicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.