Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat šampon

Od: hayley odpovědí: 3 změna:
Ahoj, neustále hledám nějaký vhodný sampon pro moje vlasy, a stále nemohu najít ten vhodný. Mám mírně vlnité vlasy, suché, husté, a velmi často lámající se. Hledám něco přírodního (trocha chemie nevadí) co by mi vlasy posílilo, nepridavalo na objemu, uhladilo nebo narovnalo, vyzivilo. Určitě budu rada za vaše typy, jaké sampony používáte vy. Klidně ať ten sampon je z internetu, je mi jedno jak je drahy.
Pokud mate zkušenosti se značkou Aveda nebo Moroccanoil budu hrozně rada za vaše dojmy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkoušela jsem hodně šamponů i z lékárny, mám vlasy barvené, suché a nyní jsem již 3x k obrovské spokojenosti využila Pantene 3 vcc jednom Livery Color. A po každém umytí, s tím jsem také spokojena moc z DM Vasová voda Keratin s klíčkovým olejem, to si vmasiruji.

lucie*
hodnocení

0x

Miluju šampony od Yves Rocher pro jejich přírodní konzistenci a suprovou bylinkovou vůni. (obzvlášt ten na růst vlasů-tu vůni miluju) Na živo i on-line se u nich nakupuje dobře.

hana1
hodnocení

0x

Rozhodně se vyhněte drogérkovým produktům. Jinak můžu souhlasit, že Yves Rocher je opravdu vynikající. Osobně jinak už přes půl roku používám šampon od Urtekramu. Moc příjemný šampon, vlasy se po něm dlouho nemastí a dost se zmírnilo vypadávání. Za mě naprosto perfektní například právě v kombinaci s maskou od Yves Rocher.

biooo.cz/...

yves-rocher.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]