Dobrý den, mám možnost dostat brambory a to Ditta, Valkyra a nebo Antonia. Která odrůda se více hodí na bramborový salát a která třeba na bramb. kaši? Děkuji
Já myslím že je to uplně jedno a zase už je to blbnutí lidí jestli jsou správné A,B,C,D...Daleko duležitejší je dobře uvařit řádně nechat vychladnout atd..
Udělejte salát z brambor které máte po ruce hlavně si ho ochutte podle chuti at chutná Vám a rodině a hotovo,Jak pak zkoumání co tam dát za brambory.Stejně nikdo nikdy nepozná ze "100 salátu" co tam bylo za typ brambor,
nikdo*
Není to jedno. Myslel jsem si to, co vy, do okamžiku, než jsem jednou sehnal keřkovské rohlíčky. Salát z těchto brambor má úplně jinou konzistenci. Brambory se nedrobí, nemažou. Zkuste, a uvidíte. Není nad vlastní zkušenost.
Jeden čas jsem sledoval v obchodeh jaké píšou odrůdy a více méně jen před vánocemi psali varný typ ale delší dobu jsem toto neviděl .Ale jinak většinou máme od známého odrůdu Adéla na vše-vařené ,pečené-hranolky nebo "americké"(nesmažíme na oleji),kaši, saláty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.