Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. My si můžeme myslet co chceme. Vy se zařiďte podle sebe a tak jak to cítíte a chcete Vy. Vy máte ještě vše před sebou, ten muž už má leccos třeba za sebou. Jsou páry, kterým věkový rozdíl nevadí. Přiznávám se, že své dceři bych také řekla - je pro Tebe starý. Ale nakonec bych se musela stejně smířit s její volbou. Takže je to na Vás..
Mám přítele o 15 let staršího, a zatím to funguje. Jen si musíte vyjasnit důležité životní priority, on by třeba viděl dítě už za pět let, a vy třeba až plus mínus za deset let. Ale to až v pokročilejších fázích vztahu samozřejmě. Klidně to zkuste, nenechte se zastrašit nějakým číslem, a pak až to bude dlouhodobější vztah nějak nad věkem přemýšlejte.
Já myslím, že ten kluk je trošku divný, že si ve svém věku něco začal s osmnáctkou. Evidentně by o něj žádná rozumná holka v jeho věkové kategorii nestála, tak musel vzít zavděk i náctkou. Jeho vrstevníci si z něj pravděpodobně budou utahovat, že si našel takové kuře. Už i s ohledem na ten způsob seznámení bych to viděla tak, že z toho bude možná jen nějakých pár nocí, nic víc.
@hop: Já si myslím, že mít ve 30 letech osmnáctku není nic obdivuhodného ani záviděníhodného, spíš je to taková z nouze ctnost - mladá baba se snáze opíjí rohlíkem než vrstevnice. Závidět by možná někdo mohl padesátiletému chlapovi, že chytl druhou mízu a našel si sexy dvacítku-třicítku, ale závidět třicátníkovi osmnáctku?
A co když ON nestál o stejně starou babu? Jeho vrstevcníci mu budou spíš závidět. Nejvíc divnej je ten, kdo to odsuzuje a ví o tom lejno...
@danka86: V tom případě jsem taky divný, když jsem si kdysi ve svých 31 letech "nabrnkl" dívku ve věku 19 let a jsme už 32 let šťastní manželé. Tvé názory jsou mi šumafuk, protože já je v praxi válcuji a likviduji. Nemáš s nimi šanci.
PS: podotýkám, že jsem v té době byl nešťastně ženatý (mysli si o tom co chceš, nezajímá mě tvůj názor), těsně před rozvodem a moje současná manželka mně psychicky velice pomohla k tomu, abych se k rozvodu odhodlal. Dodnes jsem jí za to vděčný. Tím chci říci, že jsem v žádném případě neuháněl "mladé kuře", ale byl to vztah na základě lásky s trochou zdravého rozumu. Taky proto nám to vydrželo a drží stále.
Dobrý den. Podle toho, že jste se opili a pak... musel být fakt skvělý. Ale, sestra je vdaná 35 let, manžela má staršího o 14 let, ona byla děvčátko na SŠ a on dospělý chlap, i přes problémy, že on měl tzv. užívání si za sebou a ona ne se to srovnalo a bez problémů. Ovšem dnes je to jinak, děti jsou z domu, ona nemá 50 a chtěla by ještě užít, jezdit na dovolenou, on měl 60 už dávno, důchodce bez zájmů. Ale je důchodce a důchodce u vás to může být jinak. Z druhé strany mám já manžela staršího o pouhé 3 roky a zatímco já jsem zestárla, on je stále mladý (aspoň si to myslí). Ono to nebude o věku. Tak jen do toho, je běžné, že si ženy hledají starší muže, už zajištěné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.