Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel o 10 let starší

Od: lauras odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, mám takový problém. Je mi 18 let a potkala jsem opravdu skvělého kluka na vesnické oslavě, kde jsme se spolu opili a potom se líbali. Hned si vzal moje číslo. Je milý, rozumný a má skvělý smysl pro humor na rozdíl od kluků v mém věku. Rozumíme si a myslím, že se mu líbím taky. Problém je takový, že mu bude za měsíc 29. Já vždycky byla na mladší kluky nebo fakt o max rok starší a teď jsem opravdu vyděšená co se to semnou děje. Rodiče zatím o ničem neví, bojím se reakce. Svěřila jsem se zatím jedné kamarádce a ta si z toho dělá tak napůl srandu ale zas myslím že by mě i podpořila. Co myslíte vy, mám to zkusit nebo to radši nechat plavat?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

12x
Dobrý den. Nehledejte problémy tam kde žádné nejsou.

hodnocení

6x

Dobrý den. My si můžeme myslet co chceme. Vy se zařiďte podle sebe a tak jak to cítíte a chcete Vy. Vy máte ještě vše před sebou, ten muž už má leccos třeba za sebou. Jsou páry, kterým věkový rozdíl nevadí. Přiznávám se, že své dceři bych také řekla - je pro Tebe starý. Ale nakonec bych se musela stejně smířit s její volbou. Takže je to na Vás..

hodnocení

6x

Mám manželku o 20 let mladší a jsme spolu již 30let...

lucie*
hodnocení

3x

Není rozhodující věk, ale pohled na svět. Jestli k sobě patříte, věk není rozhodující...společné zájmy, společné plány, mysl na stejné vlně, to je rozhodující.

hodnocení

3x

Já si myslím, že ty růžové brýle zamilovanosti + fascinace sexem, dovedou udělat své. Však vy víte, že nemáte kupovat kvasnice na svatební koláč, že?! Tak neřešte, poděkujte osudu a buďte šťastná.

P.S.Pořiďte si antikoncepci!

hodnocení

1x
Skusto třeba vam to klapne a budeš spokojená
Na světě je mnoho párú kde je partner o dost let starší než partnerka a klape jim to
Tak proč by to nemohlo vyjít i vám navíc rozdíl 10 let neni zas tak nák moc

let
hodnocení

1x

Píšeš o něm samé klady, tak to zkusit můžeš. Je jasné,že z tvého pohledu ti připadá 29 letý kluk jako "dědek", tak v tom vidíš problém. Třeba až ho rodiče poznají osobně, tak jim to nebude vadit, jestli je milý a rozumný. Lepší, než nějaké mladé, praštěné a zfetované ucho.

hodnocení

0x

Nepřipadá mně takový věkový rozdíl jako něco divného. Možná proto, že náct mně už bylo dávno.

hodnocení

0x

Mám přítele o 15 let staršího, a zatím to funguje. Jen si musíte vyjasnit důležité životní priority, on by třeba viděl dítě už za pět let, a vy třeba až plus mínus za deset let. Ale to až v pokročilejších fázích vztahu samozřejmě. Klidně to zkuste, nenechte se zastrašit nějakým číslem, a pak až to bude dlouhodobější vztah nějak nad věkem přemýšlejte.

hodnocení

0x

Já myslím, že ten kluk je trošku divný, že si ve svém věku něco začal s osmnáctkou. Evidentně by o něj žádná rozumná holka v jeho věkové kategorii nestála, tak musel vzít zavděk i náctkou. Jeho vrstevníci si z něj pravděpodobně budou utahovat, že si našel takové kuře. Už i s ohledem na ten způsob seznámení bych to viděla tak, že z toho bude možná jen nějakých pár nocí, nic víc.

doplněno 14.11.19 23:52:

@hop: Já si myslím, že mít ve 30 letech osmnáctku není nic obdivuhodného ani záviděníhodného, spíš je to taková z nouze ctnost - mladá baba se snáze opíjí rohlíkem než vrstevnice. Závidět by možná někdo mohl padesátiletému chlapovi, že chytl druhou mízu a našel si sexy dvacítku-třicítku, ale závidět třicátníkovi osmnáctku? *nevi*

hop®

A co když ON nestál o stejně starou babu? Jeho vrstevcníci mu budou spíš závidět. Nejvíc divnej je ten, kdo to odsuzuje a ví o tom lejno...

@danka86: V tom případě jsem taky divný, když jsem si kdysi ve svých 31 letech "nabrnkl" dívku ve věku 19 let a jsme už 32 let šťastní manželé. Tvé názory jsou mi šumafuk, protože já je v praxi válcuji a likviduji. Nemáš s nimi šanci.

PS: podotýkám, že jsem v té době byl nešťastně ženatý (mysli si o tom co chceš, nezajímá mě tvůj názor), těsně před rozvodem a moje současná manželka mně psychicky velice pomohla k tomu, abych se k rozvodu odhodlal. Dodnes jsem jí za to vděčný. Tím chci říci, že jsem v žádném případě neuháněl "mladé kuře", ale byl to vztah na základě lásky s trochou zdravého rozumu. Taky proto nám to vydrželo a drží stále.

vernon
Budou mu závidět. Mně taky vrsevníci závidí že mám doma osmadvacítku a oni čtyřicetiletý mařeny...
Potkali jsme se tehdy take na zábavě..me 17 jemu 29. Zacali jsme spolu vztah v podstatě po par dnech. Seznámila jsem se s jeho rodinou a kamarady. Pak prodal byt a nastěhoval se k nam do domu.vztah to byl krásný. Kamarádi mu opravdu závideli ze ma mladou,krasnou a rozumnou holku. Maminka sice prohodila neco v tom stylu- ze si ke me představovala nekoho mladšího, ale zna me a vedela ze nema smysl mi něco vymlouvat. Byli jsme spolu 9 let.poridili jsme si nový dům,auta a dovolené - bez pujcek, a ja pořád chodila do skoly...po skole a o vikendech jsem mu pomáhala s praci se zednicinou a na autoservisu.nenudili jsme se ani chvilku...chtel dite,ale nechával me v klidu dostudovat. Dopadlo to malinko jinak,nez jsem si představovala- zemřel při závodech.
Dale jsem mela muže,kterému bylo 46 let. Byl pritazlivy,pozorný a take jsme spolu bydleli. Jeho kamaradi mu take zavideli,meli doma ženy stejneho nebo podobného veku,jako byli oni sami.Nakonec jsme se rozesli,ale ne kvuli veku ani rozdílným pohledům na společný život.
Trosku jsem se rozepsala.omlouvam se :)

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý den. Podle toho, že jste se opili a pak... musel být fakt skvělý. Ale, sestra je vdaná 35 let, manžela má staršího o 14 let, ona byla děvčátko na SŠ a on dospělý chlap, i přes problémy, že on měl tzv. užívání si za sebou a ona ne se to srovnalo a bez problémů. Ovšem dnes je to jinak, děti jsou z domu, ona nemá 50 a chtěla by ještě užít, jezdit na dovolenou, on měl 60 už dávno, důchodce bez zájmů. Ale je důchodce a důchodce u vás to může být jinak. Z druhé strany mám já manžela staršího o pouhé 3 roky a zatímco já jsem zestárla, on je stále mladý (aspoň si to myslí). Ono to nebude o věku. Tak jen do toho, je běžné, že si ženy hledají starší muže, už zajištěné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]