Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ano, jde to. Tedy, mám vyzkoušené zmrazené (předsmažené) hranolky vložit na pánev a místo oleje použít přiměřené množství vody. Nejdříve se hranolky teplem rozmrazí a potom uvaří (nutno míchat). Stačí přidat sůl a oregano (Vy si přidáte ještě tu cibulku). Takto hranolky drží tvar, ale v papiňáku se možná rozvaří na kaši. Zdravím!
zuz - s papiňákem nemám zkušenost, ale trochu vody bych tam dal.
Papiňák není třeba. Hranolky jsou předsmažené, tzn. v podstatě hotové na jídlo, jen jim schází barva a křupavost.
Já bych je hodil na plech do trouby, na většině sáčků je návod jak do friťáku, tak do drouby.
To je problém hranolky nechat v mražáku a uvařit normální brambory a nedělat hokuspokusy? přeci kupuji,hranolky abych udělal hranolky a ne šťouchané či bramb.kaši!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.