Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bramborové hranolky

Od: zuz* odpovědí: 8 změna:
Zkoušel někdo udělat hranolky jako brambory na šťouchačku s cibulkou? Koupila jsem mražené a nechci je fritovat, tak je rozmrazím a v papiňáku zkusím připravit jako takové ty přiopečené s cibulí nebo šťouchané, ale jak je okořenit? Bude to hokuspokus *smich*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ano, jde to. Tedy, mám vyzkoušené zmrazené (předsmažené) hranolky vložit na pánev a místo oleje použít přiměřené množství vody. Nejdříve se hranolky teplem rozmrazí a potom uvaří (nutno míchat). Stačí přidat sůl a oregano (Vy si přidáte ještě tu cibulku). Takto hranolky drží tvar, ale v papiňáku se možná rozvaří na kaši. Zdravím!

doplněno 14.11.19 11:30:

zuz - s papiňákem nemám zkušenost, ale trochu vody bych tam dal.

zuz*
hodnocení

Dík za tip, do toho papiňáku to dát i s vodou nebo bez? *co*

hodnocení

0x

Papiňák není třeba. Hranolky jsou předsmažené, tzn. v podstatě hotové na jídlo, jen jim schází barva a křupavost.
Já bych je hodil na plech do trouby, na většině sáčků je návod jak do friťáku, tak do drouby.

zuz*
hodnocení

No to já vím, do trouby to znám,
ale chtěla bych vyzkoušet ten pokrm jak píšu -na "šťouchačku".

To je problém hranolky nechat v mražáku a uvařit normální brambory a nedělat hokuspokusy? přeci kupuji,hranolky abych udělal hranolky a ne šťouchané či bramb.kaši!

zuz*
hodnocení

Doma teď brambory nemám, nemohu ven do obchodu (marodim), hranolků je plný mrazák a mám chutě :)
nov

Z papiňáku to nebude k jídlu. Dejte je do trouby a promíchejte s osmaž. cibulkou...;)

Aha, tak to je krapet problém.Jsem na tom stejně a včera večer jsem to riskl-ne do krámu, ale bylo třeba odvézt dvě kamarádky,moje se v tom počasí a ve tmě bála jet ,je tam cesta "jako když drbne hada" a lemovaná stromy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]