Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita zboží z VEVIO, recenze

Od: nina odpovědí: 14 změna:

Vážení, chci vás důrazně varovat proti nákupu v tomto internetovém obchodě. Zboží o 10 položkách dorazilo až za měsíc (tedy zatím 7 položek z 10). Vše chodí po jednom. Ze 7 položek jsem reklamovana prozatím 6. Důvody: neodpovídající velikost a šílená kvalita. Vše je tak umělé, že bych to na sebe neoblékla ani kdyby to zlevnili o 90 %. příklad: značkové tričko Etnies - pánské L odpovídá cca S s kvalitou ze vše za 50. Reklamace zasílám po jednom jak mi přichází poštou a stále mi odpovídá jen robot. Recenze na jejich stránky nelze napsat. Dovolat se není kam. Jestli máte někdo tel.číslo, tak mi ho prosím poskytněte. Jestli jste někdo naštvaný jako já (objednávka za 4800,-), a chcete si stěžovat na ČOI, ráda se přidám. Pro představu přikládám obrázek tepláků z jejich webu a to, když jsem si je oblékla. Chybí jim tak 10 cm. Takže opravdu tento obchod bych nedoporučila.

Kvalita zboží z VEVIO, recenze
Kvalita zboží z VEVIO, recenze #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

6x

Co jsi čekala z Číny za dva dolary? Mmch. reklamovat musíš u prodejce od kterého jsi koupila (to není Vevio - ten není prodejce, ale jen zprostředkovatel, s metodama šmejdů), kupní smlouva je ty s číňanem..

Příště přímo od číňana a líp vybírat...

hodnocení

2x

poradte.cz/...

doplněno 12.11.19 19:30:

Omlouvám se, jednak jsem si toho uzavření nevšiml a jednak jsem měl zato, že dotyčná nežádá o radu, ale pouze se chce podělit se svými zkušenostmi.

Máš pravdu, ale už je uzavřená. Zkusíme tuhle pojmout trochu jinak.

hodnocení

1x
Ty tepláky jsou naprosto ok. Chyba je v nestandartně dlouhých nohách :)

hodnocení

1x

njn, tepláky jsou vyfocené na Číňance 150 cm vysoké.. no..

to teprve začne, Vevio je někdy tuším od září, teď začnou chodit lidem objednávky a lidi budou zděšení..*ee* za 4800 Kč-drahá zkušenost, no..*zed*

motak
hodnocení

1x
delka nohavic snad neodpovida delce co maji na webu?

hodnocení

1x
Vevio je jen zprostředkovatel. Stejne zboží a stejne prodejce najdete i na Ali i na Wish. Nakupuji velmi casto a radsi dvakrat měřim.. vetsinou maji uvedenou i toleranci. Nejde o to zda je uvedena velikost S ale zda ma dodané zboží správné miry. A kvalita materiálu opravdu není vzdy to nejlepší.

hodnocení

1x

Na ČOI si stěžovat není nic platné. Měla jste si před objednáváním v tomto obchodě, přečíst raději recenze a ne slepě klikat na zboží a objednávat. Nebo jste se mohla zeptat tady, určitě bychom Vám poradili jiné obchody, které jsou seriózní a mohla jste si ušetřit tyto problémy. Je nás tady docela hodně, co nakupujeme v Číně a bez takovýchto nemilých překvapení. Ale pokud budu úplně upřímná, tak Vám rovnou řeknu, že oblečení u nich objednávat, se většinou nevyplatí. Oni mají opravdu jiné číslování a i když si objednáte 5x XL, tak to nemusí dopadnout dobře. Já jsem třeba na ženu dost vysoká a mám dlouhé nohy a ruce, ale nejsem při těle ;), takže když si já objednám to 5x XL, abych měla rukávy patřičně dlouhé, nebo nohavice, tak je mi to pak celkově strašně velké.takže já tam oblečení neobjednávám, jen třeba čepice, šály a když se mi opravdu hodně líbí nějaký svetr, tak počítám s tím, že budu mít rukávy třičtvrteční a třeba leginy mi budou končit 10 cm nad kotníky. :)

A co se týče složení výrobku, tak to je také dost ošemetné a to v každém jejich obchodě. Když uvádí 100% bavlna, tak to teda jisté není. Někdy to tak je, ale to musíte napřed číst recenze u každého toho artiklu, protože lidé tam napíší pravdu a podle toho se řídit a vybírat si svého prodejce.

ludmilafarska
hodnocení

0x

Je to všechno samý podvod ani zboží ani peníze nikdo nevrátí,taky jsem jena z těch co okradli Vevio nebo Zizer jedno a to samé dejte si na to pozor!

lidanovakova

dobrý den,taky mám špatnou skušenost..21.10.jsem objednala dáreček k narozeninám a dodnes ještě nedorazil.Nepřišla ani odpověd na otázku,kdy mi medvídek přijde či vrátí peníze..ach jo

hodnocení

0x

Bacha na ně ! Podvodný veb,zboží neposílají,peníze zkasírují ,už se o nich všude píše a dnes v TV říkali že peníze už zákazníci asi těžko zpět dostanou.

marcelamruziko
hodnocení

0x

Zboži zaplaceno již dva měsíce , nedodáno a nikde žádná odpověd´ˇ

mari*

Zřejmě podvodníci.Nemám zaplacené zboží již tři měsíce.

A umíte sledovat svou objednávku? Přece jste obě musely dostat sledovací číslo objednávky i od tohoto obchodu, i když je to jenom překupník, protože zásilka je posílána na vaše adresy. Tak proč nesledujete svou zásilku, abyste věděly, kde se nachází? Sama jsem se nyní podívala, jestli tam tuto možnost mají a samozřejmě, že mají. Ale je to úplně dole, kde jsou všechny informace. Tak tam je přímo stránka "sledování zásilek", kam jednoduše přepíšete číslo své objednávky a určitě byste měly vidět pohyb balíčku. Ne, že bych se chtěla tohoto obchodu zastávat, to vůbec ne. Já osobně bych tam nikdy nenakupovala, ale z toho co čtu je někdy vidět, že si kupující nic nepřečte, s ničím se neseznámí a pak se jenom diví. Takže zoklikněte si sledování zásilky a uvidíte, kde jsou ty Vaše balíčky. Možná, že už jsou dávno někde na poště a Vy to nevíte, protože nic nesledujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma recenze vevio
Otázky na téma vevio
Otázky na téma vevio recenze
Otázky na téma vevio zkušenosti
Otázky na téma Zizer

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]