Dobrý den mela jsem s partnerem nechraneny styk. Neudelal se do me, ale mimo. 10 dni poté jsem mela pravidelnou menstruaci. Celkem me trapi, zda je tam nejake riziko poceti. Neudelal se do me a menstruaci jsem 10 dni pote dostala, takze je to spise kravina ze?
Jako muž se vždy divím takovým otázkám a vaše odpověď je jednoznačně správná.
Jen upozorním, že už se stalo, že otěhotněla i panna. Takže to zase není 100%ní.
Pro uklidnění tazatelky: Jsou tisíce párů, co se snaží dlouhé měsíce i roky a stejně neotěhotní. Třeba jste neplodná - zkuste navštívit svého lékaře a máte klid.
asd1
Tak jasně, kromě panny Marie už taky stačilo půjčit si svíčku u kamarádky
Pokud mate nechráněný pohlavni styk, vzdy existuje pomerne velke riziko, ze otehotnite. I kdyz se do vas partner neudela. Jsou zname případy, kdy tehotna zena jeste dalsi tri mesice od poceti menstruovala. Proc nepouzivate nějaký druh antikoncepce? Chcete mit miminko?
id
Tak já jsem ten případ, který uvádíte. Že jsem těhotná jsem poznala až podle toho, že nemohu dopnout rifle, menzes byla pravidelná do 4. měsíce. Potíže žádné.
K otázce. Když si tazatelko troufnete na nechráněný sex, tak počítejte s možností otěhotnění. Pokud mimčo nechcete, tak nesexujte.
Dle me. No. Nevim, kdy jste ovulovala. Vezmu podle sebe, ze nektere moje cykly jsou anovulacni. Co kdyz byl i ten vas. Takze jste mela sex 10 dni pred menstruaci. Jak vite, ze jste v te dobe neovulovala v ramci dalsiho cyklu? Spermie preziji v tele i nekolik dni. Je to jako vestit z koule. Jen vam rikam, že tehotenstvi vam vylouci tehotensky test tak 14 dni nebo i pozdeji od nechraneneho styku, ne to, že jste dostala menstruaci.
Dobrý den. Menstruaci jste dostala, tak nebuďte ve stresu. Nikdo Vám 100% nemůže říci, že jste otěhotnět nemohla. Ale můžete si pro jistotu koupit a udělat těhotenský test.
Mnoho podobných otázek, děvčata co jste dělala v biologii, v nauce o rodičovství a co dělají vaše matky?Nejspíš je to kravina, jak píšete, neumím si představit ty co zakládají stovky takových dotazů, že by vychovali děcko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.